Keşfet

Acİl Adres

syberiax

Yeni Üye
Ad Soyad
Fatih Acar
Abiler ben sakaryada oturuyorum bana istanbul da temizlik yapan canlılar ve balıkların çoğu bulunduğu bir petshop adresi verebilirmisiz ve bana uygun balık ve temizlikçi sayısını ve fiyatları yazarmısınız ayrı ayrı. Not:4 ay oldu akvaryum da ölen yok 2 percula var akvaryum 50lt.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
istanbulun neresinde bir sürü pet var burada bende sakaryalıyım sık sıkta oraya geliyorum özelden istedigin canlı türlerini yazarsan sana yardımcı olabilirim.

Eminönü'nü pek tavsiye etmem. bakırköy tarafına yolunuz düşerse poseidon'u tavsiye ederim. ayrıca internetten satışları da var. güvenilir insanlar. Bir girip bakın derim.

bakırköy poseidon, ikitelli mercan çiftliği.

Eminönü asla!!! dün canlı kaya var mı dedim var dediler. 5 KG lazım dedim veremeyiz kalmamış dediler.

ayrıca insanın yüzüne dahi bakmıyorlar.

bakırköy poseidon, ikitelli mercan çiftliği.Eminönü asla!!! dün canlı kaya var mı dedim var dediler. 5 KG lazım dedim veremeyiz kalmamış dediler.

ayrıca insanın yüzüne dahi bakmıyorlar.

ikitelliyi bilmiyorudm fırsat bulur5sam gidip bir bakayım.

İnsanlar eminonunu hayvanat bahcesı kıvamında gezdıgı ve sorular sordugu ıcın orada calısanlarda bıkmıs onlara hak verıyorum ama fıyat konusunda mıleltı kazıklamalarına bır anlam veremıyorum

ikitelli masko mobilyacılar çarşısında 18 b blokta

normalde mobilyacı formatında olan mercan çiftliğinin tabelasında çapa yazıyor ve önünde büyük bir çapa figürü var.

bence Deniz Bey ile tanışmalısınız. Tam bir profesyonel.

Tankınıza uygun olmayan bir canlıyı size satmıyor. Çok tecrübeli ve sorduğunuz herşeye bıkmadan cevap veriyor.

Mizacı biraz sert te olsa hobiye gönül vermiş ticaretçi havasında değil de hobici havasında iyi bir insan...

anadolu yakasında pacific akvaryum var orayı da tavsiye ederim temizlikçi olarak conch koyabilirsiniz o ebatta bir akvaryuma ve tanesi 3 TL soracağınız sorulara da bıkmadan cevap veren ve yardımcı olan insanlar. www.pasifikakvaryum.com sitesinden ulaşım ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Evet bende pasifik akvaryumu tavsiye ederim . Bu gün gittim 10 dakka başlarında bekledim. Selam veren bile olmadı :)

tam esnaflar yani

Evet bende pasifik akvaryumu tavsiye ederim . Bu gün gittim 10 dakka başlarında bekledim. Selam veren bile olmadı :) tam esnaflar yani
Ordan memnuniyetsizliğini dile getiren birtek sizi duydum açıkçası o yüzden sizin ki biraz istisnai bir durum olmuş sanırım.

Ordan memnuniyetsizliğini dile getiren birtek sizi duydum açıkçası o yüzden sizin ki biraz istisnai bir durum olmuş sanırım.

+1

gökhan abinin ya başı yoğundur ya da orada değildir. gökhan abinin böyle birşey yapacağını zannetmiyorum.

eski bir konu gerçi ama anadolu yakasında fantastik,avrupa yakasında mercan çiftliği bence canlı alınacak en iyi yerler.

Ben Nevşehir'de oturuyorum Pasıfıc akvaryum Gökhan abi telefonda bütün acemice sorularıma işini gücünü bırakıp yarım saat cevap veriyor ve ayrıca msn den yazdıklarıma bencede bir hata var söylemeden duramadım.

Mercan Çiftliği'nin sahibi Deniz abi msnde hergün soru sorarım hiç bıkmadan üşenmeden cevap verir bu hoby de 2 kişiden kendilerinden başkasını tanımam gidin alın sonradan ne kadar doğru bir karar verdiğinizi kendinizde anlarsınız zaten diğer esnafları görünce.

Ticareti sadece para kazanmak için yapmamak lazım bu insanlarda buna örneklerdir.

ANADOLU YAKASINDA OCEANARYUM VAR LPS VE SOFT AĞIRLIKLI .POLİPLERE SÖYLENECEK SÖZ YOK..

Konu görüntüleyen kullanıcılar