Keşfet

Acil askı tipi ps

Ersinfırat

Yeni Üye
Merhaba. İnternette yabancı forumlarda ve bazı Türk hobici arkadaşlar. Nano ve birazdaha büyük akvaryumu kendi yaptıkları elyapımı askı tipine benzetilen ps ler kullandıgını gördü. Bunun üzerine 100*40*40 ölçülerindeki akvuyumuma bunlardan koya bilirmiyim? Yardımlarınızı bekliyorum 

test etmeden sonucu bilemezsiniz denemek lazım

Yıllarca 1m lik tankımda askı ps kullandım ve çok memnunum ,ürün sıkıntısı mevcut ,yani sumpta kullanılan ps ler gibi bol seçenek yok,şu an kullandığım ürün biraz kaba ama çok güçlü,çekip çeviriyor.Dıy askı ps görmedim açıkçası,deneyenlerle konuşmak gerek.

Bence hiç dıy askı ps ye bulaşma hazır düz veya askı ps lerde bile taşma sorunu oluyor onda da bi hesap hatası yaparsın sonra büyük sıkıntı olur. Birde şu iyi olsun bu iyi olsun diye malzemeleri toplarken bir bakıyorsunuz sıfırından pahalıya gelmiş.

Ps için tahta hava taşı Alman lazım onlarda 3-5 liradan fazla, en iyisi ikinci el bi ps alman 

Ersin Bey genelde pico yada nano tanklarda  yer sorunu nedeniyle hobiciler küçük hava taşlı pslere yöneliyorlar.

O ebatlarda bir tank için hava taşlı bir ps yapımı için uğraşmaktansa yeni yada ikinci el bir askı tipi ps almanız daha mantıklı olacaktır.

Tunze'nin, Hydor'un yada Bubble Magus E3  modellerini incelemenizi tavsiye ederim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar