Keşfet

ACİL Ati marka protein skimmer kullanan varmı

Abdullah denktas

Yeni Üye
Ad Soyad
ABDULLAH
Merheba ati marka ps kullanan varsa bana ulaşabilirmi acaba ????

Sikinti neydi

Hocam bu videodaki sıkıntıyı yaşıyorum  ilk devreye girdiğinde güzel çalışıyor gibi sonrasında kabarcıkları yükarı güçlü basmıyor ve aşşağı aşşağı iniyor haliyle onlarsa temiz su tahliyesine kadar gidiyor her hangi bir toplama falan hiç bir şey 7 aydır kullanıyorum tam bir canavardı ama birden böyle oldu motordamı problem var acaba diyerek akvaryumda yukarı su basmada kuşlandığım jebao dct 4000 bine taktım çarpıcısını söküp ama yine aynı geriye tek bir şey kalıyoe problem çırpıcıdamı ama çırpıcı her zaman sokup temizlediğim çırpıcı napıcam bilmiyorum delirmek üzereyim hocam

motor suyu yukari basamiyor. Hava emisi kisimca ne oluyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hava emişini kısınca sadece yukarı doğru su basıyor

Böyle taşmaya yakın yere kadar su basıyor

Atinin hava emisini ayarlamak sikinti zaten. Havayi tamamen kisiyirsunuz muhtemelen indan sadece su basiyor. Minik minik vevirip her cevirmeden sonra bekleyerek deneyin. Ve ps yi kapatmayin bos bile calissansurekli calissin. Toplama yapmasa bile havalandirir suyu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim hava emişinde her hangi bir ayar yok reis 7 aydır bu şekilde kullanıyorum kısmak için için deneme amaçlı elimle kapattım hortumu

sürekli çalıştırcam ama temiz su tahliye yerimden çıkan mikro kabarcıklae akvaryumum içine kadar çıkıyor kafa motoru ile akvaryumun içinde binlerce baloncuk oluyor ve mercanlae rahatsız oluyor kapatıyorlar kendilerini

Open close yazan yuvarlak hava ayari

Hmm anladım ben onu su çıkış miktarını ayarlayan bir vana olarak duşunuyordum onu baya kıstım şimdi su seviyesi biraz yukarı doğru çıksın diye ama tahliyeden hayla kabarcık çıkmakta ısrar ediyor sanki su tuzlu su değilmiş gibi köpürmüyor ama tüzlülük 1024 seviyesinden

Baya kisma iste. Once tamamen ac.yavas yavas kis. Ker kisidta bekle 5-10 dakika acele etme

Tamam abi bide bu şekilde deniyeyim

Konu kapanabilir problem çözüldü emeği geçen herkeze çok teşekkürler????

Konu görüntüleyen kullanıcılar