Keşfet

Acil Brain Coral Hastalığı

Mirabal

Yeni Üye
Merhaba

Bir yıldır sorunsuz ve keyifle beslediğim brain coralda bir haftadır açılmalar meydana geldi. Clownfish zemini eşelerken üzerine kum geldiği için rahatsız olduğunu düşünüp yerini değiştirdim ve akıntıdan uzak tuttum ama derman olmadı. Fotoğraftan görebilirsiniz.

Donmuş karidesi yiyebiliyor.

kh 9, pH 8,2 seviyelerinde 

Yardım ve yönlendirmelerinizi rica ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 48981

Moderatör tarafında düzenlendi:
Brainler hakkinda pek bilgim yok fakat elegance coralim bu sekilde olmustu bende panik yapmistim fakat sonradan anladimki iskeletini buyutuyormus bir sene gecti o olaydan neredeyse cok sukur halen saglam eger etli kismi sumuksu sekilde dagilmiyorsa ayni sey olabilir cunki benziyor ayni sekilde olmustu ama gende suyunuzun testini yapin dusuk kh dende olabilir ve kuma degilde kuma bir kaya koyup canliyi kayanin uzerine koyun kumla temas etmesin oyle yapmistim ben gecmis olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler 

Umarım öyledir

Bu konuda başka bilgisi olan yok mu? Acil olarak başlık açmanın ne anlamı kalıyor ki!!

Sitede birkacgundur sorun var yenileme yapiyorlar sanirim gormuyor olabilirler amassyfaya gecilmiyor mesela suan 

Teşekkürler Gökhan Bey

Bu arada yorumunuz için de teşekkür ederim. Sizi tenzih ederek yazdım. Zira bir tek siz cevap verdiniz.

Sorun giderek devam ediyor, sanırım ölüyor. 

Ana sayfa yapinca acil gibi vs konular gozukmuyor sanirim sitede sorun veya calisma var. :(  canliya gelince su degerlerinizi kontrol ettiniz mi:/ baska mercanalarda sikinti var mi? Ayrica bazen bir mercanin yerini degistirmek bile onu öldurebiliyor illede bi sikinti aramamak gerek baska canlilarda veya suyunuzda sikinti yoksa insh kendine gelir

Başka canlılarda bir şey yok

Üzerine kum geldiği için yerini değiştirmiştim. Sanırım ondan oldu.

Belkide daha önce yer degistirmesinden bile ölen spsler gördum hatta isik degisiminden bile

nitrat fosfat yüksekse yapabilir 

Konu görüntüleyen kullanıcılar