Merhaba
Taşınma dolayısı ile acil satılıktır, Bu sebeple mümkün olan en düşük fiyata vermek istiyorum.
Aşağıdaki tüm mercanlarla beraber tüm kayalar verilecektir. İstediğim Fiyat zaten sadece 3 adet seramik kayanın boş fiyatına denk gelmektedir. Daha uyguna bu kadar canlıyı ve kayayı bulabileceğinizi sanmıyorum.
Fiyat: 750 TL
Teslimat Yeri : Yeniköy-Sarıyer ( İstinye Yakınlarıdır)
Telefon: 0555 2559113
Kayaların boyutunu anlayabilmeniz için akvaryumun ölçülerini referans alabilirsiniz: 110 X 60 x 45h
Kayalar:
- 3 adet Korallenwelt Marka Seramik Canlı Kaya (Sağ tarafta yan yana duran iki adet ve solda arka tarafta dik duran kaya)
- 2 adet Fiji Kayası ( mushroomlarla kaplı)
- 1 adet Korallenwelt Seramik Plaka
- Parça Yerli Kayalar
Bazı Mercanlar:
- Çok Sayıda farklı renklerde zoalar
- Çok sayıda farklı renklerde zoalar
- Star Polip
- Büyük alana yayılmış Glove Polip
- Leather
- Minyatür tür mor glove polip
- Yeşil mor benekli turuncu ve kırmızı çok sayıda mushroom
- Resimlerde gördüğünüz tüm mercanlar ve kayalar
Taşınma dolayısı ile acil satılıktır, Bu sebeple mümkün olan en düşük fiyata vermek istiyorum.
Aşağıdaki tüm mercanlarla beraber tüm kayalar verilecektir. İstediğim Fiyat zaten sadece 3 adet seramik kayanın boş fiyatına denk gelmektedir. Daha uyguna bu kadar canlıyı ve kayayı bulabileceğinizi sanmıyorum.
Fiyat: 750 TL
Teslimat Yeri : Yeniköy-Sarıyer ( İstinye Yakınlarıdır)
Telefon: 0555 2559113
Kayaların boyutunu anlayabilmeniz için akvaryumun ölçülerini referans alabilirsiniz: 110 X 60 x 45h
Kayalar:
- 3 adet Korallenwelt Marka Seramik Canlı Kaya (Sağ tarafta yan yana duran iki adet ve solda arka tarafta dik duran kaya)
- 2 adet Fiji Kayası ( mushroomlarla kaplı)
- 1 adet Korallenwelt Seramik Plaka
- Parça Yerli Kayalar
Bazı Mercanlar:
- Çok Sayıda farklı renklerde zoalar
- Çok sayıda farklı renklerde zoalar
- Star Polip
- Büyük alana yayılmış Glove Polip
- Leather
- Minyatür tür mor glove polip
- Yeşil mor benekli turuncu ve kırmızı çok sayıda mushroom
- Resimlerde gördüğünüz tüm mercanlar ve kayalar