Keşfet

Acil lütfen ???? ps konusunda yardımcı olurmusunuz

Abdullah denktas

Yeni Üye
Ad Soyad
ABDULLAH
Merheba ati 200 is protein skimmer kullanıyorum 7 aydır çok güzel randımanlı çalışıyor ama 3 gündur toplama yapmıyor ve temiz su çıkış yerinden mikro kabarcıklar çıkıyor ps in içinde köpükler yükselmiyor aynı seviyede sabit kalmış durumda whatsap tan foto atabilirim yardımcı olacak arkadaşa şimdiden çok teşekkürler 

Abdullah merhaba,

PS nin hava giriş çıkışlarını, içini, motorunu  vs. temizle, tuz,  yosun, kireç vs tıkanıyor zamanla.Bir yerinden kaçak olup olmadığına, hortum çıkmıştır, ps zarar görmüştür bir nedenle.Su seviyesini de kontrol edersen iyi olur.

Komple temizliğini yaptım abi hava giriş çıkışlarınıda kontrol ettim kaçak olma ihtimali olan her yeri slikonla kapattım iyice kuruttum tekrar çalıştırdım ama problem devam etmekte napıcağımı şaşırdım açıkcası

Abdullah,  telefonda konuştuğumuz gibi, protein skimmerde eğer, mekanik arıza yoksa, su değişimi yap, su değerlerini (tuzluluk, ısı, organik atık, kh, ca, vs.) değerlerini kontrol et, protein toplayıcıyı bir kaç saat çalıştırma, kendine gelsin, birde su değerlerini etkileyen yabancı maddeler (yapıştırdığın silikon dahil) varsa onları gözden geçir.Olmadı, bu marka ps kullanan vardır videosunu veya lingini at,  başka yorumlarda yapılır.Kolay gelsin.

Çok saol ufuk abicim ps kapatıp bir süre beklicem bu süreçte bakteri kültürü ekledim biraz umarım düzelir

Pek bir düzelme olmadı yokmu bir fikri olan

Konu kapanabilir problem çözüldü emeği geçen herkeze çok teşekkürler????

Konu görüntüleyen kullanıcılar