Keşfet

Acil! Ph2500 Yedek Mil Ya Da Komple Motor

chaos1907

Yeni Üye
Ad Soyad
Taşkın Zaim
Yaptığım bir hata sonucu, motorun milini kırdım ve bu esnada lastik yatakları da sırra kadem bastı. Elinizde komple motor ya da yedek mil ( tam takım veya mil ve lastik yataklar) varsa ücreti karşılığı satacak arkadaşlardan mesaj bekliyorum.

Çelikten bir mil ve hava hortumundan yaptığım yataklarla çalışıyor şu an PS ve kapasitesi feci şekilde düşmüş durumda. Bu şekilde sadece hava desteği sağlıyor tanka, temizlik falan yaptığı yok.

Şimdiden teşekkürler

Satan bir yer biliyorsanız o da olur. Tank çok zor durumda arkadaşlar. Olmadı yeni bir PS almam gerekecek!!!

Yaw! Golf TDI gibi olmuş motor, alan satmıyor galiba!?

Mil kalınlığını biliyorsanız aşağıdaki siteden karbon çubuk alabilirsiniz fiyatları gayet makul ve kolay kolay aşınmıyorlar ben 3 aydır kullanıyorum, 

Mil kalınlığını biliyorsanız aşağıdaki siteden karbon çubuk alabilirsiniz fiyatları gayet makul ve kolay kolay aşınmıyorlar ben 3 aydır kullanıyorum, 

Kestamid ten yaptım bir tane onu kullanıyorum. Bir süre daha bekleyip ebay den sipariş edeceğim.

Bu arada kestamid işe yarıyor ama yataklamayı yapan lastik zımbırtı yerine kullandığım hortum parçası dönüş hızını etkileyip sürtünmeyi arttırdığından performans gayet düşük.

Or 2500 mili mi?

Aqua bee 3000 veya 2000/1 ile aynı...

Bende yedek de olması lazım, halen arıyorsanız ÖM atın...

Konu görüntüleyen kullanıcılar