Keşfet

Acİl Satılık Canlı Ve Balıklar

erdem

Yeni Üye
Ad Soyad
Erdem Erdenoğlu
Tankımdaki sızıntıdan dolayı Acil olarak Satmaktayım . Canlı ve balıklar 1,5 yıldır tankımda yaşamaktadırlar . Oturmuş Canlılardır . Bazılarının isimlerini yazamadım , videolarını koydum,hepsi kendi tankımdan çekilmiştir . . İlginize Teşekkür ederim şimdiden .SATIŞLAR İSTANBUL BAKIRKÖYDEN ELDEN TESLİM EDİLİCEKTİR , ÖNCE CANLIKAYALAR SATILICAKTIR .

Yellow Tang XL Boy 130 TL

Percula M Boy X 2 adet 70 TL

Şişko Gobi 60 TL

Blue Tang L Boy 100 TL

Damsel 20 TL

Anemon ( Canlı 10 kg luk bir kayaya yapışıktır 30-35 cm Civarındadır . Kayayla beraber = 180 TL , Ben kayadan çıkartarım diyene = 130 TL )

Uçları mor Anemon ( Canlı 5-6 kg luk bir kayaya yapışıktır . Kayayla beraber 120 TL Kayadan çıkıcağını sanmıyorum ele yapışıyor çünkü )

CANLI ( İçinde beyaz polipler çıkıyor , Kayasıyla beraber 70 TL )

Mavi Bacakli Hermit 20 TL

Canlı 8 Kafa 30 cm Civarında 200 TL

50 kg Canlı Kaya x 5 TL = 250 TL

Balıkların videosu

AYRICA

Atman Dış filtre AT-3336 içindeki Filtrelerle - 75 TL

Red sea 400 PS Askılı ( 1,5 Yıllık ) - 100 TL

Jebo 180 PS Askılı ( 2 Aylık ) - 100 TL

Haqos T5 3 x 24 W - 92 cm ( Ampuller Yenidir ) - 100 TL

Red Sea Tuz ölçer Dereceli - ( 1 Aylık ) - 20 TL

Teşekkürler ...

Red sea Tuz ölçer Erkan Beye Ayrılmıştır

Green anemon ve 2 perkula Sinan beye Ayrılmıştır .

............................

..............

CANLI ( İçinde beyaz polipler çıkıyor , Kayasıyla beraber 70 TL )

..............

..............

..............

Erdem Bey tam emin olamadım ama kayadakiler aptasia ya çok benziyor. Bunların polyp olduğundan eminmisiniz?

olabilir , çok bilgim yok ne yazıkki
Erdem bey,

Çok bilginiz olmadığı için uyarma gereği duydum. Elinizdeki kayalarda oldukça fazla miktarda aptasia var. Bu canlılar zararlı olabilecek ufak hayvancıklar. Forumumuzda defalarca bu tür satışlara ve akabinde alış veriş yapanlar arasında pek çok soruna şahit olduk. Bu sebeple "aptasia" lı kayalar olduğunu belirtmekte fayda var. Almayı düşünen arkadaşlar bilerek alırsa ne siz ne de alan arkadaşlar sorun yaşamaz.

Erdem bey,
Çok bilginiz olmadığı için uyarma gereği duydum. Elinizdeki kayalarda oldukça fazla miktarda aptasia var. Bu canlılar zararlı olabilecek ufak hayvancıklar. Forumumuzda defalarca bu tür satışlara ve akabinde alış veriş yapanlar arasında pek çok soruna şahit olduk. Bu sebeple "aptasia" lı kayalar olduğunu belirtmekte fayda var. Almayı düşünen arkadaşlar bilerek alırsa ne siz ne de alan arkadaşlar sorun yaşamaz.
tmm göründüğü gibi diyelim ozaman :)

armatür için ö.m attım.ayırısanız sevinriim.

Mor uçlu anemon dediğiniz canlıda sanırım sulcate anemon... :unsure:

Bildiğim kadarı ile yerli canlıların satışıda yasak :eek:

Mor uçlu anemon dediğiniz canlıda sanırım sulcate anemon... :unsure: Bildiğim kadarı ile yerli canlıların satışıda yasak :eek:

onuda sahip olduğu yere bırakırız ozaman napalım ! su akıyor tanktan

ÖM attım cevap plss :D

Erdem Bey Selamlar,

Akvaryumunuz nerede gelip kaya sulcate ve hermiti almak istiyoruz.

Saygılarımla

Murat

canlı kayalar satılmadıysa almak istiyorum. Saygılarımla.

Kayalar duruyor , bugun bir kaç arkadaş gelicek canlılar için . bana 0532 335 03 05 den ulaşabilirsiniz . Teşekkürler . Yer Bakırköy .

Perculalar , Yellow tang , damsel , green anemon Satılmıştır Teşekkürler .

7 kafa octapus coral mevcut elimde 200 son fiyatı 25-30 cm civarında açtığında

Konu görüntüleyen kullanıcılar