Keşfet

Acil Satılık Full Akvaryum

Crack

Yeni Üye
Ad Soyad
Buğra yüce
akvaryumumu acil bır sekılde satmak ıstıyorum 75*55*55 sump mobılyalı reeflandakvaryum yapımıdır..çiziksiz kusursuzdur..

ps nac 5

2000-1 gerı donus

4*24 armatur

otomatık su ekleme unıtesı vs vs vs kayası canlıları mercanlar armaturu balıkları suyu ne ıstıyorsa alıcak kısı hepsını verıcem.

Fİyat 1000 tl pazarlıksız tek ve son fiyat ..Mobılya venge oncam extra clear dır.. saygılar..

0533 695 07 16

Uygun fiyat bence ama satıyorum deyince mundar oluyor ve 3-5 katını ödeyerek aldığımız malzemeler ucuz fiyatlara sefil oluyor...

malesef eser bey,

çünkü bu foruma giren arkadaşların %95'inin zaten kurulu tankaları var, siz komple satıyorum diyince geriye kalan %5 ilanınızla ilgileniyor, bence en mantıklısı ya sabredin elbet çıkar alıcızı, yada tek tek satış yaparak ürün ve canlılarınızı nakite çevirin, selamlar..

Gerçekten de öyle...

Ben mesela 70cm tankımı ve tüm canlıları toplamak için 1 sene uğraştım yavaş yavaş. Şimdi onu komple verip 100cm tank yapmak istiyorum ama tek tek satmaya kalksam bir sürü kişiyle buluşmaya çalışacağım, gündüz çalıştığım için bir sürü arkadaşı evime akşam davet etmek zorunda kalacağım veya haftasonlarına sarkacak vb. çok zor. Bundan ziyade, balıkları çalışan sistemde yakalamak çok çok zor. Mercanlar ve anemonlar kayalara yapışık. Biri onu ister, biri bunu ister; gerçekten çok zor işmiş bu, bilmem tank dağıtan arkadaşlar ne yapıyor...

Ben eğer komple set olarak hemen satamazsam sabırla bekleyeceğim. Eğer hiç satamazsam da küçük tanka mahkum kalacağım :-(

Buğra Yüce arkadaşımız galiba çok sıkışmış ve tüm setini gerçekten bedavaya veriyor çünkü anladığım kadarıyla kum, kaya, canlılar vb. de var ilanda. İnşallah tez zamanda satar...

haklısınız dun akvaryumla ugrasırken cınnet gecırdıgım ıcın sınırkatsayım arttı boyle bır ılan verdım forumdan özürdilerim ve ilanın kapanmasını ıstıyorum..tesekkurler..

Hah, hah. Abi biz stres atalım diye akvaryumla uğraşıyoruz, siz dert sahibi olmuşsunuz :)

Çok merak ettim açıkçası neden bu kadar sinirlendiğinizi? Daha durun bakalım neler gelecek başınıza. Benim akvaryum 2 defa taştı, bir kere de aydınlatma projektörü elim sudayken kolumun çarpması sonucu suya düştü (ama sandalyedeydim ve çarpılmadım, fiziksel açıklamasını bilmem ama ölmedim :) Taşmalardan birinde birinde emiş yerine kestane girmiş hem de ne biçim kestaneyse yaklaşık 5 cm kuru alanı geçip plexy nin üstünü aşıp emme borusunun ağzına gelmiş durmuş, birinde su ekleme ünitesinin şamandırasının üstüne yan tarafa dayadığım yem kutusu düşmüş ve sürekli ekleme yapmış. Her ikisinde de salon komple su oldu ve halıları falan yıkattım. Bereket eşim de çok seviyor da beni akvaryumla beraber kapı önüne koymadı...:)

Motorsiklet kazasi gecirdim akvaryumumda ses yolken inanilmaz bi ses artisi olsu sonra isyerimle ilgili bazi aksilikler vs va daha bir sunya seyde iste akvaryumdan cikariyodum acisini

Çok büyük geçmiş olsun Motorbisiklet ilgilendiğim makinalardandır ve şimdiye kadar hiç motorum olmadı oldumu iyisi olsun diye diye bu yaşa geldik iyisini de alamadığımdan iç çeker dururum,umarım sağlığınızı etkileyen bir tatsızlık olmamıştır zaman zaman herşey insanın üstüne üstüne gelir umarım çabuk atlatırsınız.

Cok sukur ne kadar ucsamda arabanin ustune kaskim oldugu icin biseyim yok tesekkur edeim.kaska sart valla.motorsiklet cok guzel bir zevk ama insanlarin saygisizligi ve yaklasimi kotu.motorlusun aman ezerim gibi ustune gelmeleri sikinti.

Konu görüntüleyen kullanıcılar