Keşfet

Acİl Satilik İzmİr İcİn Canlilar

monark

Yeni Üye
Ad Soyad
Uğur
Arkadaşlar daha once ılan acmıstım fakat başında olanlar muhakkak bilirler ki bebegım oldugundan dolayı ılgılenemedım. Şukrler olsun sorunsuz 20 gununu doldurdu. Şimdi de evi taşıma zorunluluğum cıktı. Zaten sehır dısında mecburi gorevde oldugumdan canlıları tekrar satmak ıcın ılan actım. Daha oncekı ılanda cardinal fırata yellow tang de umıt beye ayrılmmıstı onlar gecerlıdır donerlerse onlar oncelıklı . dıger canlılar ıcın de ılandakı mesaj sırasına gore verıcem. Satılmaları ıcın fıyatları ındırımlı yazıyorum daha da İNDİRİM TEKLIF ETMEYIN lutfen. Tercıhen toplu satıs olmazsa İZMİR tayfaya bayramın bır gunu ayarlayıp aynı gun teslımat yapacagım. ŞEHİR DIŞINA GONDERIM YAPAMAM. MALZEMELER SATILIK DEGILDIR.

Canlılar:

1)Yellow tang M boy 80 TL

2)Bangai Cardinal M boy 30 TL

3)1 adet S True Percula 30 TL

4)M boy Ocellaris clown 30 TL

5)Mandarin fish 30 TL

6)Alg Eater goby M boy 30 TL

7)Ikı farklı renkte zoa kayası 50 TL

8)Muhtelif boylarda Xenia barındıran canlı kayalar

9)uzerinde 7-8 kafa metalik kırmızı mushroom ve leather fınger olan bir kaya (el kadar) 80 TL

10) Torch coral 4 kafalı Süt beyazı renkte (palyacoların hostu) BULUNDUĞU KAYADA star polip 5-10 kafa ve bırkac dal xenıa var delıklı guzel kayadır 80TL

12)cLEANER Shrimp M 30 TL

13)bir kac tane conch tanesi 2TL

14) 3 adet grup chromis farklı buyuklukteler M M S 3ü bırarada 60 TL

15)Blue Tang yavru 1 TL kadar boyda kuru yem alıyor cok sevımlı yavru fıyatı boyundan buyuk 60 TL

16)Chelmon S boy 10 gundur bende hıcbısey yedıgını gormedım 40 TL

17) Marble wrasse 6line a alternatif güzel renkleri var 30 TL

18) Actıgında cay tabagı kadar olan 2 kafalı ama 1 kafa yenı bolunmus yani 3 kafalı torchh coral 30

.chelmon alg eatyer goby ve mandarın yem yemıyorlar dıgerlerı yem canavarı..

Bu SATIŞ 22 KASIMDA BİTER.

ŞEHİR DISINDA OLACAGIM

SAYGILAR

7)Ikı farklı renkte zoa kayası 50 TL

10) Torch coral 4 kafalı Süt beyazı renkte (palyacoların hostu) BULUNDUĞU KAYADA star polip 5-10 kafa ve bırkac dal xenıa var delıklı guzel kayadır 80TL

12)cLEANER Shrimp M 30 TL

17) Marble wrasse 6line a alternatif güzel renkleri var 30 TL

18) Actıgında cay tabagı kadar olan 2 kafalı ama 1 kafa yenı bolunmus yani 3 kafalı torchh coral 30

bunları ben istiyorum

ÖM atmıştım..

Abi daha önce yazdığım gibi kardinali alayım. Bugün ya da yarın arayacağım gelip alırım. Görüşmek üzere..

Moderatör tarafında düzenlendi:
blue ve yellow tang benimdir. satın aldım

Alg Eater goby M boy 30 TL

ben istiyorum

Uğur bey beni unutmazsınız umarım:))

9 numaraya talibim :)

SATILANLAR

15)Blue Tang yavru 1 TL kadar boyda kuru yem alıyor cok sevımlı yavru fıyatı boyundan buyuk 60 TL UMİT

17) Marble wrasse 6line a alternatif güzel renkleri var 30 TL EVREN SAİR

1)Yellow tang M boy 80 TL ÜMİT

2)Bangai Cardinal M boy 30 tl FIRAT ASLAN

18) Actıgında cay tabagı kadar olan 2 kafalı ama 1 kafa yenı bolunmus yani 3 kafalı torchh coral EVREN SAİR

10) Torch coral 4 kafalı Süt beyazı renkte (palyacoların hostu) BULUNDUĞU KAYADA star polip 5-10 kafa ve bırkac dal xenıa var delıklı guzel kayadır 80TL EVREN SAİR

12)cLEANER Shrimp M 30 TL EVREN SAİR

5)Mandarin fish 30 TL SERKAN ÖZTÜRK

6)Alg Eater goby M boy 30 TL EVREN SAİR

7)Ikı farklı renkte zoa kayası 50 TL EVREN SAİR

9)uzerinde 7-8 kafa metalik kırmızı mushroom ve leather fınger olan bir kaya (el kadar) 80 TL Korhan Öztürk

KALANLAR

MALZEMELER

ELOS CA MG KH TEST 3 Ü 50 TL 3ER KEZ ANCAK KULLANILDI. elden kargo ile olur

nitrat profitest SALIFERT 2 kezkullandım SKT 2012 10TL

microbe lift amino asit reefcomplete gibi katkıları tane 10 TL hepsi daha yenı alınmıstı

microbe liftin canlı sıvı bakteri kültürü leş kokuyor ANCAK COK İŞE YARAYAN bır urun 15 TL 3\4 den fazla dolu

microbe mg katkısı 3\4 dolu 10 tl

microbe ca katkısı 3\4 dolu 10 tl

Giesemann MH 250 watt 14000k lambası asma aparatı ile birlikte 200 TL NOVA MAVİ RENK KASA ORJİNAL EKSTERNAL BALASTI İLE. SÜPER BİR LAMBA!

NLS YEM MARİNE SKT 2013 DAHA GECEN HAFTA ALINMIS silme dolu 15 tl

MİCROBE LİFT KONSANTRE SARIMSAK EKSTRESİ SPRAY SEKLINDE KULLANIM ICIN COK FAYDALI BIR URUN 20 TL %10 KULLANILMAMISTIR BİLE

HADİ ARKADASLAR EL BİRLİGİ İLE BİTİRELİM SUNLARI

cts aksam 7 den sonra evdeyım canlıları gelıp gorebılırsınız..

ERCUMENT BEY SENIN CANLILARI IYICE BUYUTTUM ISTERSEN GERI GONDEREBILIRIM

fiyat nedir Uğur bey?

ELOS CA MG KH TEST 3 Ü 50 TL 3ER KEZ ANCAK KULLANILDI. elden kargo ile olurnitrat profitest SALIFERT 2 kezkullandım SKT 2012 10TL

Testleri aldım

NLS YEM MARİNE SKT 2013 DAHA GECEN HAFTA ALINMIS silme dolu 15 tl

bunlari ben alayim abi.evren almaya geldiginde canlilarini bunlarida eklersen cok sevinirim.

Giesemann MH 250 watt 14000k lambası asma aparatı ile birlikte 200 TL NOVA MAVİ RENK KASA ORJİNAL EKSTERNAL BALASTI İLE. SÜPER BİR LAMBA!

resmini yollarmısınız??

KALANLAR

15)Blue Tang yavru 1 TL kadar boyda kuru yem alıyor cok sevımlı yavru fıyatı boyundan buyuk 60 TL

MALZEMELER

microbe lift amino asit reefcomplete gibi katkıları tane 10 TL hepsi daha yenı alınmıstı

microbe liftin canlı sıvı bakteri kültürü leş kokuyor ANCAK COK İŞE YARAYAN bır urun 15 TL 3\4 den fazla dolu

Uğur bey fiyat nedir?

Kalan kayaların fotoğrafını gönderme ihtimaliniz var mı?

kayalarda aiptasia var eger uyarsa verebılırım kılosu 3tl den verıcem. henuz tanktan bişey cıkmadı. hepsi duruyor

bunun aynısı mavi renkli asma aparatı mevcut

MALZEMELER

ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNLERİ GELİP CANLILARI ALABİLİRSİNİZ.. TEL: 5324666850 ADRES KARATAS KIZ LİSESİ DEVAMINDA NO 218 CANGONUL APT..

İYİ BAYRAMLAR DILERIM

CANLILARDA İNDİRİM!!

Akvaryumu tamamen ahşap olan venge renkli MDF lam dan yapılmış dolabıyla ve durso sistemi ile birlikte satıyorum.

100-60-55 boyunda arkadan cift inişli durso sistem vezne delikli arka ınıste kutusu mevcut on tarafta pleksi ızgara var.

vezne deliği acılmıstır. cok guzel bir akvaryum

Altındakı dolap demır profil ustune sunta kaplama degıldır. Ağaç iskeletten yapılmıstır. çürüme derdı olmadan yıllarca kullanılabilir.

Akvaryum durso sistemi check valf ve 2 vanalı boru hattı ile birlikte

alt dolapta dahil 400 TL

3)1 adet S True Percula VE M boy Ocellaris clown İKİSİ 50 TL

8)Muhtelif boylarda yaklaşık 30 kg canlı kaya cogunlugu corallin kaplı, 0.6 metrekareyi 2 parmak kapatan kum toplam 100 TL

14) 3 adet grup chromis farklı buyuklukteler L M S 3ü bırarada 50 TL

15)Blue Tang yavru 1 TL kadar boyda kuru yem alıyor cok sevımlı yavru fıyatı boyundan buyuk 50 TL

16)uzerinde mushroom ve polipler bulunan güzel bir kaya uzerinde 5 kafa farklı renklerde mushroom ve ıcı turuncumsu zoa ve polipler var. 50 TL

MALZEMELER

Microbe lift yem için sarımsak ozutu sıvı spray seklınde konsantre urun 10 TL %75 dolu

Microbe lift amino asit, reefcomplete gibi katkıları tane 10 TL hepsi daha yenı alınmıstı

Microbe liftin canlı sıvı bakteri kültürü COK İŞE YARAYAN bır urun 15 TL 3\4 den fazla dolu

Microbe ca katkısı 3\4 dolu 10 tl

Giesemann MH 250 watt 14000k lambası asma aparatı ile birlikte 200 TL NOVA MAVİ RENK. SÜPER BİR LAMBA

NLS suya dayanıklı tablet yem bitkisel kucuk kutuda % 75 dolu 5TL

guncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar