monark
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Uğur
Arkadaşlar daha once ılan acmıstım fakat başında olanlar muhakkak bilirler ki bebegım oldugundan dolayı ılgılenemedım. Şukrler olsun sorunsuz 20 gununu doldurdu. Şimdi de evi taşıma zorunluluğum cıktı. Zaten sehır dısında mecburi gorevde oldugumdan canlıları tekrar satmak ıcın ılan actım. Daha oncekı ılanda cardinal fırata yellow tang de umıt beye ayrılmmıstı onlar gecerlıdır donerlerse onlar oncelıklı . dıger canlılar ıcın de ılandakı mesaj sırasına gore verıcem. Satılmaları ıcın fıyatları ındırımlı yazıyorum daha da İNDİRİM TEKLIF ETMEYIN lutfen. Tercıhen toplu satıs olmazsa İZMİR tayfaya bayramın bır gunu ayarlayıp aynı gun teslımat yapacagım. ŞEHİR DIŞINA GONDERIM YAPAMAM. MALZEMELER SATILIK DEGILDIR.
Canlılar:
1)Yellow tang M boy 80 TL
2)Bangai Cardinal M boy 30 TL
3)1 adet S True Percula 30 TL
4)M boy Ocellaris clown 30 TL
5)Mandarin fish 30 TL
6)Alg Eater goby M boy 30 TL
7)Ikı farklı renkte zoa kayası 50 TL
8)Muhtelif boylarda Xenia barındıran canlı kayalar
9)uzerinde 7-8 kafa metalik kırmızı mushroom ve leather fınger olan bir kaya (el kadar) 80 TL
10) Torch coral 4 kafalı Süt beyazı renkte (palyacoların hostu) BULUNDUĞU KAYADA star polip 5-10 kafa ve bırkac dal xenıa var delıklı guzel kayadır 80TL
12)cLEANER Shrimp M 30 TL
13)bir kac tane conch tanesi 2TL
14) 3 adet grup chromis farklı buyuklukteler M M S 3ü bırarada 60 TL
15)Blue Tang yavru 1 TL kadar boyda kuru yem alıyor cok sevımlı yavru fıyatı boyundan buyuk 60 TL
16)Chelmon S boy 10 gundur bende hıcbısey yedıgını gormedım 40 TL
17) Marble wrasse 6line a alternatif güzel renkleri var 30 TL
18) Actıgında cay tabagı kadar olan 2 kafalı ama 1 kafa yenı bolunmus yani 3 kafalı torchh coral 30
.chelmon alg eatyer goby ve mandarın yem yemıyorlar dıgerlerı yem canavarı..
Bu SATIŞ 22 KASIMDA BİTER.
ŞEHİR DISINDA OLACAGIM
SAYGILAR
Canlılar:
1)Yellow tang M boy 80 TL
2)Bangai Cardinal M boy 30 TL
3)1 adet S True Percula 30 TL
4)M boy Ocellaris clown 30 TL
5)Mandarin fish 30 TL
6)Alg Eater goby M boy 30 TL
7)Ikı farklı renkte zoa kayası 50 TL
8)Muhtelif boylarda Xenia barındıran canlı kayalar
9)uzerinde 7-8 kafa metalik kırmızı mushroom ve leather fınger olan bir kaya (el kadar) 80 TL
10) Torch coral 4 kafalı Süt beyazı renkte (palyacoların hostu) BULUNDUĞU KAYADA star polip 5-10 kafa ve bırkac dal xenıa var delıklı guzel kayadır 80TL
12)cLEANER Shrimp M 30 TL
13)bir kac tane conch tanesi 2TL
14) 3 adet grup chromis farklı buyuklukteler M M S 3ü bırarada 60 TL
15)Blue Tang yavru 1 TL kadar boyda kuru yem alıyor cok sevımlı yavru fıyatı boyundan buyuk 60 TL
16)Chelmon S boy 10 gundur bende hıcbısey yedıgını gormedım 40 TL
17) Marble wrasse 6line a alternatif güzel renkleri var 30 TL
18) Actıgında cay tabagı kadar olan 2 kafalı ama 1 kafa yenı bolunmus yani 3 kafalı torchh coral 30
.chelmon alg eatyer goby ve mandarın yem yemıyorlar dıgerlerı yem canavarı..
Bu SATIŞ 22 KASIMDA BİTER.
ŞEHİR DISINDA OLACAGIM
SAYGILAR