Keşfet

Acil Tekirdağ Saray'dan Tayin Nedeniyle Satilik Boyu Hs-60 A

abbas

Yeni Üye
Ad Soyad
abbas
BOYU HS-60 A HAPPY FAMİLY DENİZ AKVARYUMU (BOYU SEHPALI)
PLASTİK KAPAKLI, PL LAMBALI KOMPAKT DENİZ AKVARYUMU. İKİ ADET DÜŞÜK SESLİ FAN, 6 ADET LED AY IŞIĞI, PROTEİN TOPLAYICI, 5W UV LAMBA, ISITICI, BİO FİLTRE SİSTEMİ (İÇİNDE: SU POMPASI, FİLTRE SÜNGERİ, FİLTRE TORBASI, BİOBALL, AKTİF KARBON VE SERAMİK) AKVARYUMA DAHİLDİR.

TEKNİK DETAYLAR:
AKVARYUM ÖLÇÜLERİ: 520 L X 580 W X 630 H (MM)
HACİM: 128 LİTRE
UV LAMBA: 5W
AYDINLATMA
VOLTAJ: 220V 50HZ
GÜÇ: 24 WAAT X 2
FİLTRE POMPASI
VOLTAJ: 220V 50HZ
GÜÇ: 20 WATT
SU DEBİSİ: 1400 L/H
AKVARYUM 2 AYLIKTIR.

1 ADET BOYU HS-60 A AKVARYUM

1 ADET ORJİNAL BOYU SEHPASI

1 ADET HYDOR DALGA MOTORU

1 ADET RED SEA MAX TUZ ÖLÇER VE DERECE

3 KG.RED SEA MAX PRO TUZ

10 KG. MERCAN KIRIĞI

1 ADET SERA PH TEST

1 ADET  250 ML SEACHEM PHOSGUARD (YOSUN ÖNLEYİCİ)

1 ADET 250 GR. SEACHEM MARİNE BUFFER (PH DÜZENLEYİCİ)

1 ADET 250 ML.SEACHEM VITALITY (VİTAMİN KATKISI MADDESİ)

TOPLU OLARAK 700 TL DİR.

Kusura bakmayın ama 700TL fiyat bu malzemeler için aşırı pahalı. Bu forumda bunlara 250-300TL bile veren çıkmaz. Bence eğer acilen satıp paraya dönüştürmek istiyorsanız fiyatı çok aşağıya çekin, belki o zaman bir soran olur.

ELEŞTİRİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LİNK VEREREK REKLAM YAPMAK İSTEMİYORUM. PET-SHOP SİTELERİNDEKİ FİYATLARA BİR KEZ DAHA BAKMANIZI ÖNERİRİM. ÇÜNKÜ SADECE AKVARYUMU BOŞ OLARAK VERMİYORUM. HAZIR BİR SİSTEMİ VERİYORUM. SAYGILARIMLA.

Üzgünüm, malınızı kötülemek istemem, bunları söylemekteki tek amacım eğer acil satmak istiyorsanız bu fiyatlarda boşuna beklemeyin. Akvaryumun sıfırı 600 küsür TL, diğer malzemeler de max. 150TL sıfır alınca. Yarı fiyatına bile kimse Boyu akvaryum almaz bu forumda çünkü çok makbul bir akvaryum değil. Red Sea Max 130D ler bile 500TL ye alıcı bulamayıp çürüyüp gittiler bu forumda...

ELEŞTİRİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. LİNK VEREREK REKLAM YAPMAK İSTEMİYORUM. PET-SHOP SİTELERİNDEKİ FİYATLARA BİR KEZ DAHA BAKMANIZI ÖNERİRİM. ÇÜNKÜ SADECE AKVARYUMU BOŞ OLARAK VERMİYORUM. HAZIR BİR SİSTEMİ VERİYORUM. SAYGILARIMLA.
artık deniz akvaryumu kurmak çok zor değil, birüsür çok açıklayıcı kaynak var, hazır sistem dediğiniz şey büyütülecek birşey deği

beyler malı iyice çamur ettiniz be.200 300 e kavanoz akvaryummu alıyonuz.o paraya vericeğine benim olsa ya bağışlarım yada kırar atarım.iki aylık akvaryum biraz el insaf.böyle bir sistem kurmak isteyen için uygun bence.akvaryumcularda bu sistem nerden baksan 1000 tl.

saıt kardes akvaryumcuda dıyosun soranda cevap verende sen oluyosun aklını calıstıranlar akvaryumcudan almıyor bılıyosun  akvaryumcuda ornek 300 tl olan 150 yada 200 tl ye sıtelerden bulunuyor sıfırla ıkıncı elı karıstırmamak lazım tabıkıde arkadas urunlrını degerınde satacak  fanus dedıgın akvaryuncuda 20 ıle 30 tl bır mılyoncuda en buyugu 10 ıle 15 tl burda kımsının kımseye zarar vemesı degıl hepımız bunları bılen ınsanlarız amac nedır en az zarar arkadasada hayırlı satıslar dılerım eser kardesıde tanırım kotu nıyetlı bır ınsan olmadıgını bılırım yanı burda art nıyet algıladıgım ıcın yazdım eser ın art nıyetlı olmadıgını bıldıgım ıcın anladıgım ıcın sen yorum yapınca belırtmek ıstedım  hayırlı satıslar kardes

bence tektek satarsan senin için daha iyi olur acilse tabi polemige gerek yok eser beyde acele ise birazdaha indirim yapması gerektigini söylemiş daha dogrusu benim anladıgım bu iyi satışlar tek satış olursa ph düzenleyicinin doluluk oranı nedir birde fiyatını ögrenebilirmiym

Günaydın.

Ben malı kötülemek istemiyorum ama bu fiyatlara bu sitede bu ürünler asla satılmaz. Arkadaş acil satmak istiyorsa fiyatı ucuzlatsın diye tavsiye ettim.

Selamlar

Günaydın.

Ben malı kötülemek istemiyorum ama bu fiyatlara bu sitede bu ürünler asla satılmaz. Arkadaş acil satmak istiyorsa fiyatı ucuzlatsın diye tavsiye ettim.

Selamlar
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ama burası 10 uncu köy zaten, Size katılıyorum Eser bey...

ARKADAŞ ARAMA, DOST BULMA SİTELERİ İLE BU SAYGIN  FORUM KARIŞTIRILDI SANIYORUM...

bana attığını ÖM üzerine .....

Değerli arkadaşım öncelikle yaşım 44 ne yaşama sevincime ne hayatıma küsecek yaştayım. Sadece sana elindeki malını çok daha hızlı çıkarabilmek amacı ile dostane bir tavırla yazıldı tüm yazılar ne malını nede seni kötülemek amacım yok aksine burada herkese yardımcı olmaya çalışan biriyim. Şu an benimde satılık ürünlerim mevcut tankımı yeni bozdum ve 3 hafta gibi bir zamanda ne canlı nede malzemem kaldı bitti. Malum bişeyleri sıfır alırken pahalı oluyor ama forum gibi yerlerde satarken fiyatlar maalesef ölü oluyor bu nedenle ürünlerini çevrende istekli insasnlara bu fiata satabilirsin fakat burada bu fiatlara satman imkansız. Keşke satılsa bundan üzüntü duymam aksine senin adına çok sevinirim. Seni üzmek kırmak karalamak değil amacım seni karalayacak birşeyde yazmadım ama kırdıysam özür dilerim. Umarım istediğin fiyatlara satarsın.

Not :

ARKADAŞ ARAMA, DOST BULMA SİTELERİ İLE BU SAYGIN  FORUM KARIŞTIRILDI SANIYORUM...

Bizler zaten burada yakın birer dostuz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kardes herkes bıse yazmıs senın anlaman yokmu kımsenın sana kotu nıyetlı olmadıgı bellı haaa sen ole algılayıp anlayan bırısın sanırım arkadas dost buldugun sıteler var sanırım ugrasıyosun sanırım oraya koy urunlerını orda sat olmazmı kardes surda yorum yapan ınsanlar bırbırlerını tanıyan yada konusan ınsanlar gercekten senın adına uzgunum nedenmı bu sayfaya yazdıgım ıcın

kardes herkes bıse yazmıs senın anlaman yokmu kımsenın sana kotu nıyetlı olmadıgı bellı haaa sen ole algılayıp anlayan bırısın sanırım arkadas dost buldugun sıteler var sanırım ugrasıyosun sanırım oraya koy urunlerını orda sat olmazmı kardes surda yorum yapan ınsanlar bırbırlerını tanıyan yada konusan ınsanlar gercekten senın adına uzgunum nedenmı bu sayfaya yazdıgım ıcın
EDEPLİ İNSAN TANIMADIĞI İNSANLA SENLİ BENLİ KONUŞARAK SEVİYESİNİ BELLİ ETMEZ. SEVİYE FARKIMIZIN OLDUĞUNU DEĞERLENDİRİYORUM  SAYGILARIMLA...

ewet haklısın edepli ınsan hovarda sıtelerınden bahseder senın sevıyene dusmek ıstemem yazdım yazma ok

Abbas bey acil olarak satmanız gerektiğini belirttiğiniz için arkadaşlar size yol göstermiş kaldıki kimse salak değil kimse hiç anlamasa dahi 700 lirayı şak diye elinize saymaz söz konusu malın sıfırı zaten o fiyat ben 6 yıldır bu forumu kullanıyorum eğerki o akvaryumu 350 ye satabilirseniz ne mutlu size oturmuş akvaryum diyorsunuzda bir yerden bir yere taşınan akvaryumun bir oturmuşluğu kalmaz sizde olduğu sürece oturmuş akvaryum diyebilirsiniz yine satışta kolaylıklar diliyorum fakat fiyatta sabitseniz acil ibaresini önümüzdeki 2 3 yıl için olarak değiştiriniz insanlar size yardım etmeye çalışıyorlar fakat siz sadece kendinizin bu işten anladığını düşünüp kabalık etmeye devam ediyorsunuz forum kullanmıyorsunuz oda bariz o yüzden lütfen forumu kirletmeyin. Diğer ticari ilan sitelerinde deneyin ama ben kefilim arkadaşım bu forumda bu fiyat yemez.

BU FORUMA YAZAN ÜYELERE HİTABEN YAZIYORUM KİMSE DE 700 TL LİK BİR İLAN İÇİN KIRILMASIN...

LÜTFEN POLEMİĞE ARTIK DEVAM ETMEYİN ALACAKSANIZ SORU SORARSINIZ, TEKLİF VERİRSİNİZ ALMAYACAKSANIZ SAYGI DUYARSINIZ.

İLAN BENİM ALACAK DA SİZ OLMADIĞINIZA YA DA ÇEVRENİZDEN BİRİ OLMADIĞINA GÖRE NEDEN HEYECANLANIP DA GÜZEL VAKİTLERİNİZİ HARCIYORSUNUZ VE SIKILIYORSUNUZ ANLAM VEREMİYORUM. TEKLİFLERE AÇIĞIM, TAVSİYE BEKLEMİYORUM. HEPİNİZE TAVSİYELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

SAYGILARIMLA...

Konu görüntüleyen kullanıcılar