Keşfet

Acil yardim ve tavsiye lutfen

velioglumehmet

Yeni Üye
Ad Soyad
mehmet velioğlu
 Yeni hobiciyim, 4 aylik130 litrelik hazir sistem red sea max tankim var, icinde LARGE yellow ve naso tang, SMALL blue tang, 2 palyaco ve 1 blue damsel var, SIZCE 1 LARGE PURPLE TANG, 1 SMALL PICASSO TRIGGER, 1 SMALL FOXFACE GIRSEM COK MU OLUR, tavsiye ve onerilerinizi bekliyorum, simdiden Tesekkurler

Moderatör tarafında düzenlendi:
dostum zaten elindeki balıklar bile çok o tanka bence büyük hata yaparsın balık eklemekle

O hacimde tang olmaz aslında..

Zaten 3 tane koymussun 2 taneside L birde, bu şekilde de uzun süre sıkıntısız yaşamaları zor, daha da ilave edersen ölüm sürecini hızlandırırsın sadece 

150 lt re bir tanka sahibim m boy yellow ve 2 clarkii bakıyorum diğer beğendiğim balıkları bakan arkadaşlarda izliyorum elindeki sistem bir kaç balık daha girdiğinde yetersiz kalacağından emin olabilirsin,onu geçtim tangler yüzücü balık geniş alan istiyorlar malesef,son karar gene senin.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beslenir al tabiki sen istersen her sey olur 

canlilarin yeni tanka girdiginden dolayi özellikle tang baliklarinda beyaz benek vs stresten kaynakli sorunlar kacinilmaz olacaktir

ayrica akvaryumundaki baliklarin bolgelerini benimsediginden sikintilari artacak ve diğer baliklarina bulasacaktir 

Beyaz benek vs ileride tüm canlilarinada bulasacaktir

bunu gozede almanda yarar var

tercih her zaman senin. Olumlu olumsuz yonlerini tartmak sana bağlı tabiki bu arada bunu belirteyim

trigger balığı sert bir baliktir kavgalar hemen baslamaz belki... bir tanka alisma suresi diger baliklardan daha hizlidir kavgalari ve satasmasi yapisi gereği ölümcül olabilir saygilar

Birisi kesin olur, hiç sorun olmaz diyene kadar güncel diyecen herhalde :D

Al al çok güzel olur, daha neler kaldırır o tank, hiç sorun olmaz...

Cengiz17 keske dalga gecene kadar biraz daha aciklayici seyler yazsaydin, karsinda tecrubesiz bir hobici var, cocuk yok!!

Daha açık ne olabilir, her balığın ihtiyacı olan min su hacmi yazıyor sitede, "batık gemi" linki vermiş, orda tablosuna kadar var, ne olur ne olmaz diye, her yazan olmaz diyor. Daha nasıl bir açıklama gerek?

Yardım etme niyetiyle yazı yazmış insanlar, anlamadıysan birşeyi soru sor cevap verilsin, yazılanları görmezden gelip yok gibi davranıp durup durup güncel diyerek ancak bu olur, çocukluk yaşla değil... 

Konu görüntüleyen kullanıcılar