Keşfet

Acil Yardıma İhtiyacım Var!!!

OzanPaker

Yeni Üye
merhabalar hobiye yeni başlayanlardanım bu yüzden bilgi birikim açısından yetersizim akvaryumumda yaşadığım 2 adet sorun var ve çözümlerini bulamıyorum birincisi suyun dibi kumun üstü böyle anormal yosunumsu bişey oldu bir diğeride bir gün su çok berrakken ertesi gün bir uyanıyorum su bembeyaz içerisi dahi gözükmüyo lütfen bunların çözümü konusunda yardımcı olun

Ekli dosyayı görüntüle 53890

Ekli dosyayı görüntüle 53891

Ekli dosyayı görüntüle 53892

Ekli dosyayı görüntüle 53893

Merhaba. Kurulumunuz hayırlı olsun, elinize emeğinize sağlık. Akvaryum, kullanılan malzemeler ekipmanlar, varsa katkı girişi yada oluşumu hızlandırmak için girilen bir element-bakteri kullanıldı mı, bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Muhtemelen diatom süreciniz başladı, fakat ilk öncelikle kum niyetine kullandığınız mercan kırığı çok büyük, bu size ileri de nitrat fosfat sorunu olarak geri dönüş yapacaktır (içerisinde biriken tortu, yem artığı vb. nedeni ile). Yolun başında iken 1-3 mm kum ile değiştirmenizi tavsiye ederim.

Ekstradan katmış olduğum birşey yok geçen gün balıklarla mercanları alıp akvaryuma ekledim ondan sonra kumun üstündeki şeyler çıktı ve bembeyaz oldu. Kum olarakta petshop bunu verdi acaba neden bunu verdi ki böyle bi sorunu varsa  

Bugünkü başarımı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum, birkaç ay önce ticarete başladığımda çok şey bilmiyordum ve beni bitcoin ticareti hakkında düşünen Bay Grent adında bir adamla tanışana kadar çok şey kaybettim. Bugün ona harika teklifi ve yardımı için minnettarım çünkü bu 1000 $ yatırım sermayesi ile mali durumumu gerçekten değiştirdi, şu anda her 3 iş gününde 15.000,00 $ kazanıyorum. Daha fazla bilgi için Whatsapp + 1- (450) 231-4925 ???????????? aracılığıyla onunla iletişime geçin.

Konu görüntüleyen kullanıcılar