Keşfet

ACİL

newreefer

Yeni Üye
Ad Soyad
Efe
Arkadaşlar carib sea 18 kg lık special grade paketini taşırken paketin küçük bir kısmı ortasından yırtıldı ,paketin içerisinde su yok zaten canlı bir kum değil ancak havayla temas etmesinden dolayı bozulurmu 2-3 aya ? Kurulumuma daha var çünkü.Poşetle tıkadım şimdilik açılan yeri ,önerdiğiniz yapmam gereken başka birşey varmıdır ? 

Canlı bir kum degil derken ? Bu ürün canli diye biliyorum. 

Berk bey bahsedilen ürün

bu ürün, canlı kum değil. Canlı kum olanlar Araga-Live serisi, seaflor serisi canlı kumların cansız olanları yani ;)

Efe bey merak etmeyin bir sıkıntı yok, bozulacak bir şey değil kum. Kapatmanıza da gerek yok(kayıp yaşamak istemiyorsanız kapatmak faydalı tabi)

Berk bey bahsedilen ürün

bu ürün, canlı kum değil. Canlı kum olanlar Araga-Live serisi, seaflor serisi canlı kumların cansız olanları yani ;)

Efe bey merak etmeyin bir sıkıntı yok, bozulacak bir şey değil kum. Kapatmanıza da gerek yok(kayıp yaşamak istemiyorsanız kapatmak faydalı tabi)
TEsekkurler :)  ben hep canlı olanlarını görüp insanlar da onu kullandıkça sanki bu markanın adini duyunca hepsi canlıymış gibi hissettim :)  

Aslında öyle hissetmeniz doğal , yıllardır sadece canlı kumlarını getiriyorduk, bu ölü kumlarını bir 5-6 aydır getiriyoruz , :)  bende bir kez daha bilgilendirmek istedim sizin vasıtanızla :)

Sugar size dry aragonite geliyor mu? Caribsea? (Cansız bu da)

cansızını getirmedik onun, kimse istemiyor diye :) çok uçuyor açıkcası 

ben valla akvaryum kursam (hala kuramadım kendi yeni tankımı hehe) special gradeden başka tercih etmem. cidden boyutuyla çok güzel bir kum

Konu görüntüleyen kullanıcılar