Keşfet

Acilll Çok Ucuza Sps Fraglar

captein

Yeni Üye
Ad Soyad
metin
arkadaslar tankımdaki sps mercanlar birbirine girmiş durumdaydı. ufak bir tarz değişikliği yapmak isterken cok sayıda frag ortaya cıktı. su anda ne tankımda nede frag sehpamda yer kalmadı. o yuzden mor birdnest , pembe hystrix, milka coral, caliendrum, seriotopora, fosforik yesil kenarları mavimor plate. bu spslerin hepsinden buyuklu kucuklu fraglar mevcuttur. fiyatları cok ucuz tutuyorum. 15 tl ile 50 tl arasında. 50 tl lik fraglar cok buyukler. acil olarak elden cıkarmam lazım. canlılarda hicbir sorun yoktur. her fiyata uygun fraglar mevcuttur. acildir arkadaslar .kargo yoktur. basaksehirdeki evimden teslim edebiliirim. resim su an icin yok. zaten tek tekde cekmem imkansız....

fosforik yesil kenarları mavimor plateden buyuk olanlarından 1 tanesi satılmıstır. geri kalanlar guncel... 

Nereden ve nasil almamiz mumkundur ?

basaksehirdeki evimden hafta ici aksam 8 den sonra haftasonları genelde musaitim.

1 adet kenarları mavi mor yesil plate buyuk boy , 1 adet mor birdnest buyuk boy, 2 adet orta boy milka coral, 2 orta boy pembe hystrix, 1 orta boy caliendrum satılmıstır. 

geri kalanlar gunccel...

1 adet orta boy caliendrum, 1 adet orta boy mor birdnest, bir adet orta boy fosforik yesil mavi mor kenarlı plate, 1 adet orta boy milka coral 1 adet hystrix satılmıstır.

geri kalanlar guncel....

canlıları coğu satılmıstır. geriye kalan guncel olanlar.

4 adet mor birdnest kucuk frag

2 adet hystirx kucuk frag

1 adet caliendrum orta boy

2 adet fosforik yesil plate kucuk parca

gunceldir....

Metin Abi' nin akvaryumu şuana kadar gördüğüm en SPS yoğun nanoydu. Deniz Şişman Bey' in SPS tankı gibi o kadar bol ve sıklar ki SPS' ler gerçekten şaşarsınız, birbirlerine girmişler resmen.

Kendisinden çok güzel ve uygun fiyatlı mercanlar aldım. Bir sonraki budamasını merakla bekleyeceğim. Alışveriş yapmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

Metin Abi' nin akvaryumu şuana kadar gördüğüm en SPS yoğun nanoydu. Deniz Şişman Bey' in SPS tankı gibi o kadar bol ve sıklar ki SPS' ler gerçekten şaşarsınız, birbirlerine girmişler resmen.

Kendisinden çok güzel ve uygun fiyatlı mercanlar aldım. Bir sonraki budamasını merakla bekleyeceğim. Alışveriş yapmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

tesekkur ederim kares sagolasın guzel yorumun icin. insallah seninkiler benimkinden dahada guzel olurlar....

Konu görüntüleyen kullanıcılar