S Sunderland Aktif Üye Katılım 5 Şub 2012 Mesajlar 154 Tepkime puanı 37 Puanları 28 Yaş 44 Ad Soyad mustafa 27 Nis 2018 #2 Son bir haftadir sitede bu uyarıyı aliyorum yardimci olursaniz sevinirim genel bir sirunmudur acaba? Tsk.
Son bir haftadir sitede bu uyarıyı aliyorum yardimci olursaniz sevinirim genel bir sirunmudur acaba? Tsk.
C CiguBiguleh Yeni Üye Katılım 10 Mar 2016 Mesajlar 339 Tepkime puanı 84 Puanları 0 Yaş 143 Ad Soyad Ümit 27 Nis 2018 #3 Sunderland' Alıntı: Son bir haftadir sitede bu uyarıyı aliyorum yardimci olursaniz sevinirim genel bir sirunmudur acaba? Tsk. Genişletmek için tıkla ... Telefondan bağlandığımda bende aynı hatayı alıyorum. Forumda sayfa atlarken veriyor hatayı. Pc de normal.
Sunderland' Alıntı: Son bir haftadir sitede bu uyarıyı aliyorum yardimci olursaniz sevinirim genel bir sirunmudur acaba? Tsk. Genişletmek için tıkla ... Telefondan bağlandığımda bende aynı hatayı alıyorum. Forumda sayfa atlarken veriyor hatayı. Pc de normal.
N narwhal Yönetici Yönetici Katılım 26 Kas 2005 Mesajlar 5,109 Tepkime puanı 509 Puanları 0 Yaş 36 Ad Soyad Selim 3 May 2018 #4 Tapatalk üzerinden mi bağlanıyorsunuz acaba? Öyleyse sorun çözülmüştür. Tapatalk üzerinden değil de tarayıcı üzerinden bağlandığınızda bu hatayı alıyorsanız lütfen bildirin.
Tapatalk üzerinden mi bağlanıyorsunuz acaba? Öyleyse sorun çözülmüştür. Tapatalk üzerinden değil de tarayıcı üzerinden bağlandığınızda bu hatayı alıyorsanız lütfen bildirin.