Keşfet

Aiptasi Ariyorum! Acilen!

Chris

Yeni Üye
Ad Soyad
Christian F.
Merhaba,

her boy aiptasi ariyorum...tek, grup, tas ila...saglan, yirtik...farketmez!

Xenialar verebilirim...

Yakın olsaydınız gelin alın derdim ama çok uzaksınız. Bende de fazla yok sanırım ğece ışığı kapatınca bir kaç tanesi ortaya çıkmış ama sanırım bir tanesi eğer aiptasia ise oldukça büyük beslediğim zaman parmak kadar oluyor :D

Chris Bey,

cumartesi uygunsanız getiriyorum 3 4 tane... pek büyük değiller ama 3 4 gün idare eder sizi sanırım.

selam ettim :)

Harika :) Sagol!

Kimse de yokmu??? :( :(

Kimse de yokmu??? :( :(

Selamlar,malesef aiptasyam yok.Ama xenialarınızdan satın alabilirim.0535 4167646 dan ulaşabilirsiniz.

Bol miktarda var bende :) ....İstediğin kadar verebilirim...Bı arada tavşanlar üredimi acaba ??

Oldu!! Ama 1 ay önce... maalesef sadece iki tane gördüm...yani... ama en az oldu...

Fakat... HIC AIPTASIA kalmadi--- ürettim yemsiz "biarz" zor oluyor!!! Sizinki nasil alabilirim?!

chris bey aiptasia aradığınıza göre nudilerin ticaretini düşünüyorsunuz. etraftan toplama ile süreklilik ve üretim yapamazsınız. bir hafta 5 tane aiptasia gelse onlar direk nudilere gidecek haftaya tekrar bulmak zorunda kalacaksınız. bir tane ufak aiptasia tankı öneririm. 3-6 ay arasında denetimli üretim ve - veya yaşanabilirlilik sağlanabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu haftasonuna cülliklerin 2 3 günlük yemekleri benden... :)

selam ettim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar