Keşfet

Aiptasia Öldürme Cihazı

aykbz

Yeni Üye
Ad Soyad
aykut
Bir çoğumuzun başına bela olan Aiptasia dan kurtulmak artık çok kolay. Bu cihaz sayesinde bir ömür Aiptasia korkusu olmadan tankınıza rahatlıkla bakabileceksiniz. Ben kendi tankımdaki tüm aiptasialardan kurtuldum. Kullanımı çok basit fişe tak ve çalıştır.

Aşağıdaki video kendi çekimimdir.

FİYATI : 60 TL

süpermiş :D , cins cins aiptasialarla aptal aptal uğraşmak artık bitti :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
ısıtarak ıs yapıyor sanırım

Cihazı dün sağlam olarak teslim aldım. Aykut bey kullanma kılavuzunu da hem paketin içine koymuş hem de e-mesaj ile gönderdi. Kendisine profesyonel yaklaşımından dolayı tekrar teşekkür ederim.

Cihazın ilk denemesini dün yaptım. İlk deneme gayet başarılı, cayır cayır yandı aptasialar. Belirtilen şekilde kullanmaya devam edeceğim, sonuçları buradan paylaşırım.

Teşekkür ederim. Umarım işe yarar, siz ve diğer hobiciler bu dertten kurtulur.

Güncel

Güncel.

Cihazı dün sağlam olarak teslim aldım. Aykut bey kullanma kılavuzunu da hem paketin içine koymuş hem de e-mesaj ile gönderdi. Kendisine profesyonel yaklaşımından dolayı tekrar teşekkür ederim.

Cihazın ilk denemesini dün yaptım. İlk deneme gayet başarılı, cayır cayır yandı aptasialar. Belirtilen şekilde kullanmaya devam edeceğim, sonuçları buradan paylaşırım.
süpermiş, bende ö.m attım.

Güncel

şimdi kargodan aldım

teşekkür ederim.

sevgili Gökçe gidişat nasıl?

Bende kargodan alır almaz daldım hızımı alamadım. Bayağı bir kızarttım :D Hayatımda bir canlıyı öldürmenin bu kadar zevk verebileceğini hiç ummazdım. Çok çektirdi bu aiptasia lar bana. :)

Bir süre sürekli kullanıcam bırakınca çoğalma yokolma belirtilerini bu başlığa eklerim.

Teşekkür ederim. Umarım işe yarar, siz ve diğer hobiciler bu dertten kurtulur.
Acaba diğer canlılar içinde bir etkisi varmı..Salak saçma yerleri işgal içerisinde olan (tridacnanın üzeri vs..)levander mushroomlarımdan kazıyamadığım ve alamadığım bir kısmını bu aygıt halledermi acaba?

Acaba diğer canlılar içinde bir etkisi varmı..Salak saçma yerleri işgal içerisinde olan (tridacnanın üzeri vs..)levander mushroomlarımdan kazıyamadığım ve alamadığım bir kısmını bu aygıt halledermi acaba?
Cihaz öldürmek istediğiniz canlıyı yüksek ısıya maruz bırakıp yakarak öldürüyor. Dokunduğunuz herşeyi yakacaktır. Dikkat etmek gerekir.

Ben artık bu aiptasia belasından tüm hobiciler olarak kurtulduğumuzu düşünüyorum. Umarım yanılmam. Benim akvaryumda hiç bir çoğalma olmadı. Öldürdüğüm son aiptasia üzerinden 40 gün geçmiştir sanırım.

sevgili Gökçe gidişat nasıl?
Gidişat fena değil doktorum. Kızartıp kızartıp duruyorum. Denemeye değer bir cihaz. Aykut beye tekrar teşekkürler.

Alet değdiğini yakıyor, büyük olanları öldürmek uzun sürüyor. Aykut bey cihazı 5 dakikadan fazla kullanmayın dediği için 2-3 seferde büyükleri öldürüyorum. Ufakların hiç şansı yok elbette. Suya negatif bir etkisini görmedim şimdilik.

Cihazın çalışmasında ve yaptığı işte sorun yok. Ancak olur mu olmaz mı veya nasıl olur bilemiyorum ama biraz daha işlevinin artırılması için modifikasyon lazım. Bazı aptasialar kayaların içine girmiş durumda ve kayaları kaldırmadan onlara ulaşmak mümkün olmuyor.

Cihazın iğne ucu düz ve kısa olduğu için bu aptasiaları öldüremiyorum. Bu benim için sorun. Kayaları kaldırmadan bu aptasialara ulaşmanın bir yolu bulunmalı.

Gidişat fena değil doktorum. Kızartıp kızartıp duruyorum. Denemeye değer bir cihaz. Aykut beye tekrar teşekkürler.

Alet değdiğini yakıyor, büyük olanları öldürmek uzun sürüyor. Aykut bey cihazı 5 dakikadan fazla kullanmayın dediği için 2-3 seferde büyükleri öldürüyorum. Ufakların hiç şansı yok elbette. Suya negatif bir etkisini görmedim şimdilik.

Cihazın çalışmasında ve yaptığı işte sorun yok. Ancak olur mu olmaz mı veya nasıl olur bilemiyorum ama biraz daha işlevinin artırılması için modifikasyon lazım. Bazı aptasialar kayaların içine girmiş durumda ve kayaları kaldırmadan onlara ulaşmak mümkün olmuyor.

Cihazın iğne ucu düz ve kısa olduğu için bu aptasiaları öldüremiyorum. Bu benim için sorun. Kayaları kaldırmadan bu aptasialara ulaşmanın bir yolu bulunmalı.
Merhabalar. Aslında cihazı 5 dakikadan fazla kullanmanın cihaz açısından çok fazla bir zararı olmaz fakat bu işlem sonucunda akvaryumda bir canlı ölüyor ister istemez su değerleri değişecektir. Bu yüzden bir seferde çok fazla canlı öldürmemek gerekir diye düşünüyorum. İğnenin ucuna bir boy büyük iğne daha ekleyebilirsiniz. Sadece yapmanız gereken eklediğiniz iğneyi uç kısmından en az bir cm açık kalacak şekilde yalıtımını yapmak. İğnenin suya temas eden bölümü ne kadar kısa olursa uç kısmı o kadar çok ısınacaktır.

İyi düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Biraz önce 3 aiptasia çorbası yaptım balıklarıma :)

chemon alıpta öldürenlerim dikkatine.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar