Keşfet

Aiptasia Yiyen Chelmoon\pepermint

NikeI

Paylaşımcı Üye
Ad Soyad
kerem akbulut
aiptasiya belası canımı çok sıkmaya başladı arkadaşlar . bu yüzden aiptasia yiyen chelmoon veya pepermint shrimp arıyorum

:)

Chelmon alsan Sohal onu rahat bırakmayacaktır ve yazık olacak hayvana..

Metinim valla

sağı solu belli olmuyor sohalin bir iki gün kovalıyor buranın ağası benim haddini bil diyor. haddini bilip oturduğu yere oturanı ellemiyor. Yellowda / bicolorda öyle oldu uslu durup yolundan çıkana birşey yapmıyor :)

Bu arada 4 tane pepermint geliyor allah kısmet ederse

ondan sonra senin chelmoonu bekleyeceğim :)

Sohal + Yellow : Chelmon o tanktan sağ çıkmaz kardeş :)

İşallah Pepermintle halledersin. Bendeki Chelmonun keyfi yerinde Aptasia yok ama kurtlarla karnını doyuruyor.

Sohal + Yellow : Chelmon o tanktan sağ çıkmaz kardeş :) İşallah Pepermintle halledersin. Bendeki Chelmonun keyfi yerinde Aptasia yok ama kurtlarla karnını doyuruyor.
kurt işi zor olmuyormu, denizden bildiğimiz midye toplayıp atmayı denedinmi, 1-2 tane kabuğunu açmadan at 1-2 tanede kabuğunu çok az açıp at,

Metin sakın midyeyi aklından geçirme daha deniz yıldızını almadın .

Benim balıklara gelince. Yellowum çok mülayim sohalin korkusundan yem yemek için kayaların arasından çıkıyor. iki tur atıp geri giriyor yuvasına

Bu arada hazıra dağ dayanmaz sırf podla kurtla zor yaşatırsın onu. açlıktan öldüreceğine ver bana cengaver gibi çarpışarak ölsün :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
kurt işi zor olmuyormu, denizden bildiğimiz midye toplayıp atmayı denedinmi, 1-2 tane kabuğunu açmadan at 1-2 tanede kabuğunu çok az açıp at,
Kurt işi zor değil zamanla çoğaldılar ve Chelmon hiç durmadan besleniyor.

Bu midye zaten bilinen bir uygulama ve daha önceki Chelmonlarda denemiştim Karidese daha çok ilgi duyuyorlar.

Metin sakın midyeyi aklından geçirme daha deniz yıldızını almadın .
Benim balıklara gelince. Yellowum çok mülayim sohalin korkusundan yem yemek için kayaların arasından çıkıyor. iki tur atıp geri giriyor yuvasına

Bu arada hazıra dağ dayanmaz sırf podla kurtla zor yaşatırsın onu. açlıktan öldüreceğine ver bana cengaver gibi çarpışarak ölsün :)
Kerem sen Yıldızı Halit abiye götürecektin öyle anlaşmıştık.

Kurt biterse karides var :)

Sendeki canlıları düşününce bile bile ölüme göndermektense bende kalması daha iyi ..

Halit

ha sende durmuş ha bende durmuş dedi :)

Ölcek gidecek heyvan .

bu arada sea shellerim hala yaşıyor.

kerem o tanka chelmonu koyarsan istediğin zaman çok rahat yakalayabilirsin, tahmini yakalayacağın yeride sana söyleim ya sağ üst köşe, ya da sol üst köşeden :D

Banada öyle gibi geliyor :)

Tek düşündüren sırt üstü yüzerkenmi yakalarım

Chelmona dokunmaz benim balıklarım uysaldır. damselim dahil hepsi elden yem yiyor. elime yem alırım yaklaşınca iki tokat atarım akıllanırlar :)

Banada öyle gibi geliyor :) Tek düşündüren sırt üstü yüzerkenmi yakalarım

Chelmona dokunmaz benim balıklarım uysaldır. damselim dahil hepsi elden yem yiyor. elime yem alırım yaklaşınca iki tokat atarım akıllanırlar :)
ben chelmonu sonra koymuştum, yellow sürekli sol üst köşeye sinen chelmona sortiler yapıyordu, çareyi yellowu satıp bir süre sonra başka bir yellow koymakta bulmuştum :)

isterseniz elimde bu işi bitirecek bir malzeme var akvaryumumda kullandım ve sonuç aldım. 1. dozda yok oluyor eğer inat ederse 2. doz kesin çözüm

bende çok güvenilir bir kaynaktan almıştım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benimde aiptasia sorunum var hem malzemeyi merak ettim hemde pepermint ihtiyacım var elinde olan varsa degişmeli olarakmı kullansak ne yapsak :) .Yada satan varsa satın alabilirim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri