Keşfet

Akdenizden çıktı , akvaryuma konurmu?

Marisk

Yeni Üye
Ad Soyad
Sanet
Merhaba , akvaryuma ekliyebilirmiyim ? Nedir bu? Iskenderunda akdenizden dibinden cikti , burdaki arkadas mercan taşı diyor anlamadim.
11d5300ab6e6880e782c1c67bc366002.jpg
e0d7b438faa851de4f8e516e19f9ec07.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer üzerindeki boya değilse çok da güzel olur bakteri ve canlı popilasyonu için muazzam yüzey alanı var 

eğer üzerindeki boya değilse çok da güzel olur bakteri ve canlı popilasyonu için muazzam yüzey alanı var 
Yok boya değil doğal hali böyle kırmızı , denizin dibinden cikariyorlar burda. Zarari varmi akvaryuma eklersem ?

Yok boya değil doğal hali böyle kırmızı , denizin dibinden cikariyorlar burda. Zarari varmi akvaryuma eklersem ?

Kırmızı mercan iskeleti. Çok fazla tortu tutabilir. Kaya yerine kullanmanızı çok da tavsiye etmem ama dekor amaçlı olabilir belki. 

İyi akşamlar,

Bir çeşit star polip benzeri bir mercanın iskeleti...

her tüpten bir polip çıkar canlısında... Tubipora birşeydi adı unuttum...canlı hali güzeldir...

orjinal rengi böyle, 2001 de kurduğum tankta Kaya olarak kullandım, bir süre sonra koralin alg kaplıyor...

Feza Beye katılıyorum, biraz fazla tortu tutar...ufak bir parça denenebilir , ama büyük parça tortusuyla uğraşılmaz...

Bu mercan iskeletini eminönü şarkhan en üst katta dekoratif mercan kabuklari satan yerlerde gormustum, acayip hafif bol gozenekli bende tortu tutar diye almadim ama o kadarda pahali degildiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tatlı su akvaryumu için daha uygun daha önce tatlı suda kullandım görünüm süper fakat tuzlu su için tavsiye etmem ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar