Keşfet

akıntı motoru olarak ne kullanıyorsunuz ?

hiramabif

Yeni Üye
Ad Soyad
tuncay
kullandığınız akıntı (sürkilasyon) motoru hangi marka.

sessiz çalışması , dayanıklılık ve verim olarak  görüş ve tavsiyeleriniz nedir..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende jebao rw serisi kullanıyorum. Ayarı orta kademede iken bence gayet sessiz ve çok memnunum.

tunze den gerisi yalan jeboaların blok sorunu tartışılmaz. bır kere paraya kıyarak tunze almasınızı tavsiye ederim.

Maxspect gyre  , Ecotech marin vortech , Tunze

bunlar listeye alınmamış veya unutulmuş sanırım ki keza sıralama böyle başlar diye düşünüyorum

tunze ankette yok ya daha birşey demiyorum :)  nasıl unutulur Tunze ...

tunze den gerisi yalan jeboaların blok sorunu tartışılmaz. bır kere paraya kıyarak tunze almasınızı tavsiye ederim.
tunzeyi unutmuşum :)  k. bakmayın :(  

Bu biraz 90'ların anketi gibi olmuş :)  
şuan çoğu yerde satışda olan markaları ekledim . anketi fazlada şişirmemek için 10 seçenek kullandım . 90 larda bu kadar seçenek marka varmıydı :)

ben basligi yanlis anlamisim fluval`i isaretledim :)  dalga motoru olarak rw-15 kullaniyorum 2 adet birtanesinin adaptoru yandi.. yandi derken gercekten yandi alev aldi hatta evde olmasaydik belki evi yakacakti. akabinde baska bir adaptor alarak degistirdim su anda ikiside gayet iyi calisiyor memnunum. ve bir biri ile wireless ile baglandiklarindan senkronize calisiyorlar

tunzule , Maxspect gyre  , Ecotech marin vortech ankete eklenmişdir

Konu görüntüleyen kullanıcılar