Keşfet

Akvaryum Arıyorum

efb

Yeni Üye
Ad Soyad
Ercan ÇINAR
Slm bir süredir büyük bir zevkle kullandığım 40x40x40 pleksiden yapılmıs taşırma sistemli ve sumplı akvaryumu birazdaha büyütmeğe karar verdim ve yine taşırma sistemli maksimum 80x50x50 boyutlarında yada bu ölçülere yakın dolaplı ve uygun fiyatlı bir akvaryum arıyorum bilgi vericek olan arkadaşların resim göndermelerini ve semplerinide belirtmelerini rica ederim tşk.

Slm bir süredir büyük bir zevkle kullandığım 40x40x40 pleksiden yapılmıs taşırma sistemli ve sumplı akvaryumu birazdaha büyütmeğe karar verdim ve yine taşırma sistemli maksimum 80x50x50 boyutlarında yada bu ölçülere yakın dolaplı ve uygun fiyatlı bir akvaryum arıyorum bilgi vericek olan arkadaşların resim göndermelerini ve semplerinide belirtmelerini rica ederim tşk.
ben de 150x70x60uygunsa görüşelim sisteme daha hiç su bile doldurmadım sıfır akvaryım sephası profil ve sampı hediyedir.. ana tank 12mm cam

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben de 150x70x60uygunsa görüşelim sisteme daha hiç su bile doldurmadım sıfır akvaryım sephası profil ve sampı hediyedir.. ana tank 12mm cam
teklifiniz için teşekkür ederim ama benim için ölçüleri büyük daha öncede 100x50x65 taşırma sistemli bir akvaryum kullanıyordum ugraşması biraz zor oluyor daha küçük hacimli akvaryum arıyorum mevcut kullanmakta oldugum akvaryum aslında çok güzel ama istediğim canlıları eklemek sorun oluyor bu sebepten dolayı bir miktar büyütmek istiyorum

güncel

slm akvaryum konusunda bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim yeni bir akvaryum yaptırmaya karar verdim ve çalışmalara başladım 4mm et kalınlığı olan profil demir sehpasının siparişinide verdim üzerine mobilya giydirme olucak 80x60x55 bir akvaryum yaptırıcam bakalım nasıl olucak şimdiden merakla bekliyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar