Keşfet

Akvaryum+demir Profil+dolap+sump

astaa

Yeni Üye
Ad Soyad
Özkan ÖZBİLEN
Satılan Ürün/Canlı *:100*60*55h deniz akvaryumu+dolap+sump

Fiyat *: 400 YTL

Teslim Yeri: Koşuyolu

Teslim Koşulları: Evden teslim

İrtibat: 0535 661 1903

Not: Bir müddet hobiye ara vereceğim için deniz akvaryumumu dağıtıyorum. 100*60*55h akvaryum rodajlı camlar + akvaryumun altına demir profil ve demir profile mobilya giydirmesi + 80*56*33h pleksiglass sump ve 2 adet pleksiden kule bunun dışında maşasını, magfloat mıknatısı bedava vericem (magfloat mıknatıs sadece 20-30 ytl diye hatırlıyorum )

Arkadaşlar fiyattta indirim yapabilirim canlı kum+mercan kırığı kendi kumu tuz ölçeri maşası ne elimdeki her parçayı yanında verebilirim.

Fiyat 350 ytl

özkan bey merhaba resim görebilme imkanımız varmı acaba

özkan bey ;

sump ekipmanlarıda bu fiyata dahilmi acaba...

teşekkürler

Batur bey kusura bakmayın tatil nedeniyle ilanlara bakamadım, evet dediğiniz gibi hepsi dahil

Elimden acil çıkarmam için en son fiyat 300 ytl

300 ytl güncel

canlı kum dediğiniz argonit kum mu ps kaç lt lik canlı kayanız varmı bende sıfırdan kurmak istiyorum tel im 0533 285 85 46 syg.

üstat akvaryumda herhangi bir soru yok analşılan fiyatta uygun ancak tek sorun ben izmirdeyim ve gelialmak için 2 gün ayırmam lazim. 0533 769 11 43

Moderatör tarafında düzenlendi:
Levent ve Gökhan Bey sırayla sorularınızı yanıtlayayım

Levent Bey Canlı kum dediğim aragonit kum değildir. Canlı kum paketlerde sularıyla satılan bakteri kültürleri oluşmuş kumlardır. Bununla beraber ince mercan kırığı karışımı yapmıştım. Ancak kumun temiz olmaması sebebiyle ilanda yazmadım, arzu ederseniz kumunuda alın tabii.Bunun dışında ps ve canlı kayam malesef yok onlar satıldı. Elimde olan malzemeler akvaryum dışında Işıklandırma (armatür) , uv cihazı ve motoru , osmoz aleti , ve test kitleri..

Gökhan Bey izmirde olmanız üzücü şayet imkan olursa size satmayı isterim ..

Arkadaşlar akvaryumu acil satmam gerektiği için fiyatı bu şekilde ucuz tutuyorum. Tel 0535 661 1903

Güncel

Guncel

Güncel

Bunun dışında akvaryum ve t5 armaturu toplam 500 ytl ye verebilirim

Özkan kumlar hala duruyormu?

Yok okan gitti akvaryumla

slm ben levent t5 armatur nekadar yazarsanız sevinirim.veya tel numaram 0533 285 85 46 tel de de görüşebiliriz saygılar

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri