Keşfet

Akvaryum Içindeki Bütün Canlılar, Bütün Aksesuarları Ile. Resun Cl450 (7 Aylık- 800tl'ye Alındı ) Soğutucusu, Yaklaşık 3000tl Verip Aldığım Octopus Ma

Cbuddy

Yeni Üye
Ad Soyad
Cenk
KOMPLE SET, ALIN KULLANIN. FİYATI: 4.000TL. Lütfen pazarlık için aramayın.

Telefonum: 0543 525 0708

Akvaryum içindeki bütün canlılar, bütün aksesuarları ile. Resun CL450 (7 aylık- 800TL'ye alındı ) soğutucusu, Yaklaşık 3000TL verip aldığım Octopus marka Protein Skimmer, ister iç filtre, ister başka amaçlar ile kullanacağınız filtre sistemi.biri üçlü, biri ikili T8 armatürleri, Isıtıcısı, dalga motorları, yemleri, fazla gelen özel aragonit kumu, Tuzu ile komple FULL FULL SİSTEM.

Akvaryum 8mm camdan özel yapıldı. 3 cam ultraclear.Durso sistem, sağ arkada dışa çıkan taşma sistemli.(akvaryumun içinde değil, dolayısı ile akvaryumda yer tutmuyor). Boruları vs. komple.

Metal iskelet, üzerine takmalı giydirme yapıldı.Dolayısı ile çok şık duruyor, resimlerde görebileceğiniz gibi.

Resimdeki bütün canlıları, yemleri, ilaçları, testleri, Komple sistem ile satılıktır.

TEK TEK SATIŞ ve PAZARLIK yapılmayacaktır.

Bilen zaten gelip görür, alır gider.Ben dükkanımı kapatacağım, ve evime alıp koyamayacağım için üzülerek satıyorum. Akvaryum çok yeni. 7 ay oldu kuralı.

Alana şimdiden hayırlı olsun.Lütfen Pazarlık için veya ne var içinde diye sormayın. İlgilenen gelir görür. Gizli saklı değil.Hiçbir problemi yok.Sadece NAKİT olarak satılacaktır. Vade yoktur. İsteyen KREDİ KARTI TEK ÇEKİM YAPABİLİRİM. Ya da Vade farkı ile sadece maximum karta bankanın aldığı vade farkını uygular sonra vadeli fiyatından satabiirim.

İDDİA EDİYORUM BU FİYATA ASLA BÖYLE BİR SET ALAMAZSINIZ.

KOMPLE SET FİYATI: 4.000TL

Ekli dosyayı görüntüle 8651

Ekli dosyayı görüntüle 8652

Ekli dosyayı görüntüle 8653

Ekli dosyayı görüntüle 8654

Kusura bakmayın arkadaşlar, yazmayı unutmuşum, Akvaryum FULL DENİZ AKVARYUMUDUR.

Güncel

Güncel

Güncel

Güncel

maalesef biliyorum. Acemilik işte. Ama genel olarak sattığım rakkam bence çok ucuz. En azından o konuda haklıyım herhalde??

Güncel

KOMPLE SET FİYATI PAZARLIKSIZ 3500TL.

Satılmıştır Teşekkürler.

Konu görüntüleyen kullanıcılar