Keşfet

Akvaryum Soğutma Fanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ege3580

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökhan Y.
Merhaba,

Aşağıdaki üzerinde 4 adet güçlü fan bulunan (çok iyi soğutmaktadır),termostatlı ve sigortası bulunan ölçüleri yazılı kasayı soğutma amaçlı kullanabilecek arkadaşlar için açtım bu ilanı. Kasa açılabilmektedir. Ölçüleri 44*30*5 .Daha detaylı fotolarını eklerim.Üzerindeki toz için kusura bakmayın :)

Ayrıca elimde 2.5" 1 tb adata marka dashdurable suya ve darbeye dayanıklı açılmamış hdd 'de var.

Her iki malzemeyi öncelikle armatür,  tuz,canlı kaya, yada başka malzemelerle takaslıyabilirim.

İyi akşamlar

Güncel resimleri ekliyorum. Resimlerde kasanın içerisini açıp göstermek istedim. Fanın gücü de son resimde gözüküyor.

Ayrıca elimde fotograf makinası için hiç kullanılmamış kılıfta bulunmaktadır. işine yarayan olursa onuda malzemeyle takaslamak isterim. 

Hdd

Ekli dosyayı görüntüle 20435

Sualtı Kılıfı

Ekli dosyayı görüntüle 20436    Ekli dosyayı görüntüle 20437

Fan Sistemi

Ekli dosyayı görüntüle 20438Ekli dosyayı görüntüle 20439Ekli dosyayı görüntüle 20440Ekli dosyayı görüntüle 20441Ekli dosyayı görüntüle 20441Ekli dosyayı görüntüle 20442Ekli dosyayı görüntüle 20443Ekli dosyayı görüntüle 20444

Güncel . Yaz gelince lazım olacak :)

güncel.

Gökhan bey kasayı nerden temin ettiniz acaba?

merhaba,

kasa aslında kabinet fan kasası. Çokda kolay temin edelibilecek bir malzeme değil. İsterseniz elinizde armatür,kaya,tuz vb malzemelerle takas yoluna gidebiliriz.

resimlerde gözüktüğü üzere 1 metre uzağa bile güçlü bir şekilde üfleyebiliyor.

gyuksel3580@gmail.com a teklifinizi gönderir misiniz? Çünkü sizin özel mesaj kapalı :)

güncel

Güncel

Güncel takas teklifleri bekliyorum

güncel

Dijital termostat (EMKO vb.) mi bağlı acaba soğutucu fan sistemine?

dijital değil manuel termostat bağlı ama düzgün çalışıyor. Sonuçta bu soğutma sistemi özel bir sistem.

Fiyat neden yazmıyorsunuz buraya?

öncelikli olarak takas düşünüyordum o yüzden :) Kaya,tuz,kafa motoru vb. Ama fiyat olarak da 150 TL diyelim.

Soğutucu Fan Sistemi :150 TL

HDD : 150 TL

Fotograf Makinası Kılıfı :  50 TL

güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar