Keşfet

Akvaryumcudan Canlı Yardım!

narwhal

Yönetici
Yönetici
Ad Soyad
Selim
Merhaba,

Akvaryumcuya gittiniz, bir canlı görüp beğendiniz fakat bakımı zor mu, sizin canlılarınızla uyumlu mu, çok büyür mü hiçbir fikriniz yok!

Böyle bir durumda telefonunuzdan canlının fotoğrafını çekip, akvaryum bilgilerinizle (tank boyutu, beslediğiniz canlılar, eğer alacağınız canlı mercan ya da anemonsa aydınlatma bilgileri) birlikte forumumuzun ACİL! bölümüne göndermeniz yeterli. 

Forumumuzda günün 24 saati aktif üye bulunmaktadır ve bu şekilde en kısa sürede canlı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper hizmet,çok iyi olmuş.Tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Herkes bilirkişi değil, inşallah bilenler yanıt verir.

Fakat ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ ÜSTAD

TEBRİKLER...

Hizmet iyi kabul ediyorum.

Sorun herkes bilmediği konulara bile kulakdan dolma bilgilerle cevap veriyor. Önemli olan doğruyu bulabilmek.

Hobici : "spotted cardinal'in yanına, blue ribbon eel olurmu?"

Akvaryumcu : olur olur :)

Çok şükür istanbulda daha bu tür bi akvaryumcuya denk gelmedim, proje süper yanlız

Abi 100cm lik akvaryumu black tip shark bakması için insanlara akvaryum kuran meslektaşlar var.

Arıştırma,öğrenme,doğru bilgi verme maalesef 0,

yurdumun insanında.

buna ilave olarak yeni konu başlıgı bulundu deniz akvaryumunda lt kaç olmalı

Benim 350 Lt şimdilik yeter herhalde :)  

Selim Bey, forumdaki bu 24 saat aktif ve her tür hizmete-yardıma hazır üyeleri bir gün toplayıp diskoya götüreceğinizi söyleyenler var, doğru mudur? :)

HEP DERİZ YA KEŞKE

BENİM DE KEŞKEM ŞU Kİ KEŞKE BİRAZ ARAŞTIRIP DA GİRSEYDİM BU İŞE :(

İLK BALIK ALMAYA GİTTİĞİMDE (HİÇ BİR ŞEY BİLMEDEN) BANA VERİLEN CANLILAR

5 TOMATO CLOWN 

5 TRUE PERCULA

1 PICASSO TRIGGER

3 DENİZ ATI :(

2 CLOWN FISH (CANAVARMIDIR NEDİR) 

2 WRASSE (ALLAHTAN KUMUN İÇİNDEN ÇIKMADILAR

BİRÇOK MERCAN TRIGGER IN AĞZINA LAYIK :)

ERTESİ GÜNÜN BİLANÇOSUNU SÖYLEMEK İSTEMİYORUM

SADECE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

BİR DE 4 ADET İTHAL TÜP KURDUNA 250 LİRA VERMİŞTİM

Abi 100cm lik akvaryumu black tip shark bakması için insanlara akvaryum kuran meslektaşlar var.

Arıştırma,öğrenme,doğru bilgi verme maalesef 0,

yurdumun insanında.
benim gibi amatör akvaristler araştırmaya kalkıyor. olay şuna dönüyor. samalıkta iğne aramak. herk sorunun farklı binlerce çözümü var. hangisini uygulayacağımızı şaşırıyoruz. ben bu duruma şunu söylüyorum bu işte araştırmak önemli ama sonuç şu;

yaşat ölsün tecrube et, birdaha al yaşat daha uzun yaşasın :) böylece ekonomiye katkın olsun. tecrüben artsın. Ama emeklere yazık. Malesef durumun bu olduğunu düşünüyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar