Keşfet

Akvaryumu Bozuyorum

M.Gürdal

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet
8cfbu.jpg

Sadece Ankara içi, hafta sonu evden(evim çankayada) teslim, Öncelikle mercanlar daha sonra balıklar ve ekipmanlarla akvaryumu satıcam. Resim pek net değil canlıları yerinde görmenizi tavsiye ederim bir çoğu 3-4 senedir benim tankımda. Aralarda kalıp remimde gözükmeyen bir çok irili ufaklı mercan mevcut.

Telefonum 536 326 15 45, ö.m yerine direk cepten ararsanız seviirim. resimde fiyatları yazdım ama silik çıkmışlar pek belli değil kaydedip büyüterek bakarsanız görebilirsiniz.

Hocam bu akvaryum gercek mı?

maşşallah............. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

mehmet hocam selam tankını bozmana hem sevindim hem üzüldüm komple canlıların ve mercanların kactl onu yazarsan sevinirim kendim için değil ama bir arkadaşım için alabiliriz. hatta tank ve elinde ne varsa komple de fiyat verirsen sevinirim.

Akvaryumu bozmanıza üzüldüm mehmet bey

ankarada belkide türkiyedeki en mükemmel akvaryumlardan biriydi

8czz8.jpg

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar!

Mehmet bu kadar emeğe gerçekten çok yazık olacak . Umarım tekrar düşünür ve bu güzelliği uzun bir süre daha ayakta tutarsın .

Bu arada resimler gerçeği yansıtmadığını belirtmek isterim . Bir şehir akvaryumu kapatılsa bu kadar üzülmezdim :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mehmet çok üzüldüm kardeşim ya. Umarım en kısa zamanda aramıza tekrar dönersin. Emeğine ellerine sağlık kardeşim.

GERCEKTEN HARİKA BİR AKVARYUM CANLILAR VE YERLŞTİRMENİZ SÜPER OLMUS TOTAN ALI İCİN Bİ FİYAT VEREBİLİRMİSİN

Şimdilik parça parça satıştan vaz geçtim, mercanların toplu alım fiyatı 10,000TL dir, teşekkürler.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri