astaa
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Özkan ÖZBİLEN
Akvaryuma işlerim dolayısıyla yeteri kadar ilgi gösteremediğimden acil olarak tüm kayayı ve bütün mercanları tek seferde satmayı düşünüyorum. Şayet ilk kez kuracak olan varsa kaçırılmayacak derecede iyi fiyata elden çıkarıcam kısaca anlatayım;
40-50 kg arasında canlı kaya ( 9 parça ne desem yalan )
işte butun vercanları sırasıyla sayıyorum;
1- 30 un üstünde moshroom 7-8 tane kırmızı 4-5 tane mavi 2 tane noktalı yeşil 2 tane çizgili yeşil 10-15 tane )düz yeşil ( hepsi tüm kayalara dağınık halde 1 tane kaya neredeyse multicolor oldu )
2- yeşil polyp kayası ( 20-30 adet var en az )
3- kahverengi polyp kayası ( 10-15 adet )
4- jewel coral
5- 1 adet trumpet ( yanlış yazmış olabilirim dal da olan 10 tane baş rahat var )
6- 1 star polyp kayası ve ayrıca 3 kayada yayılmış star polyp var
7- en az 20-30 kök xeina
8- ricordia moshrom kayası turuncu 3 adet var
Arkadaşlar bütün bu canlıları toplam 400 ytl ye satıyorum. Akvaryumu yeni kuran varsa kaçırılmıyacak fırsat sadece mercanların fiyatlarını araştırın yeter diyorum
Not: Parça parça satmayacağım teşekkürler
40-50 kg arasında canlı kaya ( 9 parça ne desem yalan )
işte butun vercanları sırasıyla sayıyorum;
1- 30 un üstünde moshroom 7-8 tane kırmızı 4-5 tane mavi 2 tane noktalı yeşil 2 tane çizgili yeşil 10-15 tane )düz yeşil ( hepsi tüm kayalara dağınık halde 1 tane kaya neredeyse multicolor oldu )
2- yeşil polyp kayası ( 20-30 adet var en az )
3- kahverengi polyp kayası ( 10-15 adet )
4- jewel coral
5- 1 adet trumpet ( yanlış yazmış olabilirim dal da olan 10 tane baş rahat var )
6- 1 star polyp kayası ve ayrıca 3 kayada yayılmış star polyp var
7- en az 20-30 kök xeina
8- ricordia moshrom kayası turuncu 3 adet var
Arkadaşlar bütün bu canlıları toplam 400 ytl ye satıyorum. Akvaryumu yeni kuran varsa kaçırılmıyacak fırsat sadece mercanların fiyatlarını araştırın yeter diyorum
Not: Parça parça satmayacağım teşekkürler