Keşfet

Akvaryumum Patladi Acil Satilik Canli Ve Ekipmanlar

xdelamira

Aktif Üye
Ad Soyad
Taner TEMİZ
Arkadaşlar bu sabah saat 05:00 te işe gitmek için uyandığımda akvaryumun camı slikon kısmından açılmış ve evi su basmıştı.Acil çıkmam gerektiğinden bakamadım sadece kafa motorunun fişini cektim akıntı motorlarını çalışır bıraktım klimayıda açık bırakıp allaha emanet çıktım.Allah kimseye göstermesin çok zor durumdayıö şu anda.Aklıma gelen canlıları ve ekipmanları yazacağım fiyat konusunda anlaşırız.Bu gün akşam 16:00 dan sonra evde olacağım satabildiğim canlı ve ekipmanları satıp kalanını emanet bırakacağım satılması için.Yaklaşık 20-30 kg kadar canlı ithal kaya yarısı caribsea yarısıda plate şeklinde fiji kayası.25 kg sanırım(3 paket aldığımcaibsea marka)canlı kum.Canlılar: (Balıklarda kesinlikle beyaz benek vs. yoktur.)1 adet powder pblue tang.(150 tl.)bende hobiciden aldığım bir balık.)1 adet yellow tang L boy..(100 tl.)bende hobiciden aldığım bir balık.)2 adet midas beleny cift olarak satılık(80 tl çifti.)1 adet bubble anemon kırmızı renk avuç içi büyüklükte(80 tl.)1 adet yellow wrasse(30 tl.)1 adet sixline wrasse(30 tl.)2 adet cleaner shirimp(60 tl çifti.)2 adet fire shirimp(60 tl çifti.)1 adet clown goby(40 tl.)1 adet(alg eather beleny(30tl.)2 adet tridacna biri mavi(80 tl.)diğeri sarı renk(120 tl.)1 adet dolabella(40 tl.)Ve akvaryumumdaki tüm sps mercanlar acropora türleri ağırlıktadır wild ve culture acroporalardır.Sayısını bilemediğim kadar conch ve snailde mevcuttur onlarıda uygun fiyattan vereceğim topluca.Ekipmanlar.Newjet 3000 kafa motoru:100 tl.Bubble magus T1 ve T2 Dozaj pompası + 2 adet hortum tutacağı hortum seti + doluolarakreefFlowers Balling set 3 litrelik 4 lü set ve 7-8 kg kh için sodyum bi karbonat vs.yanında verilecektir.(750 tl.)Teco tr10 soğutucu ve 15 gün evel ısıtıcı eklenmiştir.Hem soğutma hemde ısıtma özelliği vardır.Hortum seti orijinaldir.Ayrıca orijinal söküm anahtarı(70 tl ye satılıyor.)Ve 2 set(4 adet yedek musluk takımı ve conta takımı verilecek.Soğutucu sıfırdan farksızdır ve toplamda 1 ay kadar kullanılmıştır.(Geçen yaz kullanmadım ve içi tertemizdir.)950 tl.1w lık 184 watt pğower led armatür ilanımda resimleri vardır.1500 tlden fazla maliyeti oldu bana 800 tl ye satıyorum.2 adet tunze 6065 dalga motoru çifti 250 tl.Mag float cam sileceği + easy blade 5 adet bıçak seti kullanılmamış.(80 tl.)Bubble king mini 180 ps 6 aylık 1000 tl.)Tuz ölçer reflaktometre dürbün tipi.(60 t.)Arkadaşlar fiyatları oldukça makul tuttum alacak arkadaşlar gün içinde öğleden sonra 16:00 dan sonra gelip görüp canlıları ve ekipmanları alabilir.Balıklarım ve tüm canlılarım hobici canlısıdır ve hepsine kefilim.Fiyatları elimden geldiğince makul tutmaya çalıştım.Lütfen zor durumda diye öldürmeye kalkmasın kimse kalp kırmanın anlamı yok ve zaten yeterince üzgünüm.Bu gün satabildiğim kadar canlı ve ekipmanı satacağım yarın özellikle canlıları akvaryumcuya bırakacağım ve oradan bu fiyatlara almanız güç.Özellikle sps besleyen arkadaşların gelip mercanları görmesini tavsiye ederim.Arkadaşlar aklıma geldikçe yazacağım.Taner TemizTel: 0505 494 55 86 Başakşehir

Geçmis olsun. Belki sirasi degil ama nasil acilmis?

Algea eater blenny ve mavi tridacna yi, bir kaç conch almak isterdim ama bu aksam gelmeye imkanim yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gecmis olsun taner canlilardan istedigini emanet edebilirsin satilmazsa...

Abi panikleme. İş çıkışı bana gelme imkanın varsa ben tüm canlılarını emanet alabilirim, satmak istediklerini de benim akvaryumdan satarsın...

Abi panikleme. İş çıkışı bana gelme imkanın varsa ben tüm canlılarını emanet alabilirim, satmak istediklerini de benim akvaryumdan satarsın...

Eser beye katılmakla birlikte akvaryumu nasıl su kaçırır halde bıraktığınıza da aklım ermiyor.

Büyük geçmiş olsun hocam, söyleyecek söz bulamıyorum.

çok geçmiş olsun yakın zamanda bu 2. silikon açılması forumda, merak ettiğim birşey var, bu easy blade mag float ile silikonlara sıfır baskı yaparak camları sildiğiniz oluyormuydu, bende korkmaya başladım başıma gelirse böyle bir durum diye..

bu arada midas blenny çifti ve dolabella yı almak isterim eğer alınmazsa ancak karaköy taraflarından teslim alma imkanım var sadece..

tridacna, algeater ve refractometre için mesaj gönderdim. uygunsa alacağım.

akşam gelmeyi planlıyorum, tekrar geçmiş olsun

Koray

çok geçmiş olsun yakın zamanda bu 2. silikon açılması forumda, merak ettiğim birşey var, bu easy blade mag float ile silikonlara sıfır baskı yaparak camları sildiğiniz oluyormuydu, bende korkmaya başladım başıma gelirse böyle bir durum diye..

bu arada midas blenny çifti ve dolabella yı almak isterim eğer alınmazsa ancak karaköy taraflarından teslim alma imkanım var sadece..
Easy blade kesinlikle sebebi olduğuna inanıyorum. Dün bende yanlışlıkla silikona doğru fazla gelince farkettim.. Benim tek tesellim akvaryumun kendi silikonu haricinde ben ekstradan üstüne şeffaf silikon çekmiştim. Ordan dolayı bende ucuz atlattım. Ama gerçekten şu durum kadar kötü birşey olamaz herhalde :/

taner bey gecmis olsun yellow tang ve kuru yem aliyorsa powder blu yu almak istiyorum. aksam is cikisi gelmeye calisacagim

Arkadaşlar alakanız için teşekkür ederim.Sabah saat 05:00 de işe gideceğim vakit durumu fark ettim ve yapacak birşeyimde yoktu işe gitmesen olmaz.Hanımda çalışıyor zaten kadın dumur oldu.Her zaman bu hobide bana destek oldu eşim artık eşimede daha çok üzüldüm.Üstten 10 cm.kadar bir açılma vardı evden çıkarlen.Şu an dua etmekten başka yapacak birşeyim yok.Canlı almak isteyen arkadaşlar saat 16:00'dan sonra evdeyim ve saat 20:00'ye kadar sanırım canlılar evde olacak ve sonra akvaryumcuya gidecek.Göstermiş olduğunuz alaka için tekrar teşekkür ederim,saygılar.

taner geçmiş olsun  elektrik pirizlerine su temas etmesin  dikkat et allah korusun  

Gecmis olsun. Yilmak yok yola devam :)

Taner, geçmiş olsun. Çok üzüldüm.

Geçmiş olsun Taner bey, son durum ne oldu ?

Kimse üzülmesin gelip bende ki tankı alın, evinize kurun . 1mt lik işinize yararsa. bende ki leri nanoya aktarırım. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar