Keşfet

Akvaryumumu Bozuyorum Komple Satılık

pazuzu1000

Yeni Üye
Ad Soyad
CEMAL
Arkadaşlar üniversiteye başka bir şehre gitmek durumunda olduğum için çok üzülerek kurduğum tankımı bozmak zorundayım...önceliğim toplu satış mersinde olursa gelip kurabilirim.toplu olmazsada yapacak çok fazla birşey kalmıyor parça parça satmak zorunda kalacağım.hem ben gidince burda benim kadar bakacak kimse yok hemde malum üniversite masraflarımı azaltmış olacağım.mersinde almak isteyen olursa gelip evimde görebilir.

malzemeler;

-buble magus NAC6 ( tertemiz durumda hiç bir sorunu yok zaten eski değil kesinlikle kırığı çıkığı arızası yok.yedek mesh ve gerekli belgeleri halen duruyor ) fiyat:180 tl

2iawlxe.jpg

-seio m820 dalga motoru ve hydor coralia 3 dalga motoru ( coralia 3 ün motorunda çalışmasında hiç bir sıkıntı yok ancak motoru mıknatısa bağlayan parça çatladığı için akvaryum silikonuyla sağlamlaştırdım çalışmasına hiç bir şekilde engel olmamaktadır) fiyat: seio 40tl , coralia 60tl

-aqua macro 300p protein skimmer ( motoru bozuldu kullanmadığım için almadım uygun motor takılarak sorunsuz kullanılabilir dış aksaamında hiç bir sorun yok) fiyat:görüşülür

bi4fhs.jpg

-sera tuz ölçer

im71pu.jpg

-ısıtıcılar

-her türlü küçük büyük kafa motorları

-askı filtre

canlılar

-1 adet palette surgeonfish 15-18 cm arası ( yaklaşık 1 yıldır akvaryumumda herhangi bir hastalık geçirmedi yem yemesinde hiç bir sorun yok sağlıklı) fiyat:150 tl

-1 çift eş tutmuş occelaris clownfish fiyat:120 tl

-bir çift yellowtail damsel fiyat:80 tl

-80 kg kadar üzerleri tamamen coraline alg kaplı hafif ve ağır karışık olan canlı kaya (kilosu net 80 değildir yalan olmasın arkadaşlar 3 aşşağı 3 yukarı olabilir) fiyat:300 tl

-20-30 kg argonit mercan kırığı karışımı canlı kum

-kayaların üzerinde ufak tefek polipler 1 2 adet mushroom ve bir adet 10 15 cm çapında domates anemonu var

-ayrıca yemler su katkıları planktonlar en son olarak bunları da vereceğim

-1cm et kalınlığındaki cam dan yapılmış kenarları alimünyum çıtalı 100*50*60 boyutlarındaki akvaryum ,L profilden yapılmış sump yeri ve 2 çekmecesi olan akvaryum altı ve sumpuda isteyen olursa verebilirm.

NOT:toplu bir alım olursa kolaylık sağlayabilirim belirli oranda

Uploaded with

arkadaşlar kayaların bir kısmı nac 6 ve yedek parçaların çoğu satıldı canlıları toplu almak isteyen olursa fiyatta yardımcı olacağım ... ps sattığım için idareten ps taktım uzun süreli olmaz o yüzden almak isteyen ulaşırsa fiyatta yardımcı olabilirim...

güncel arkadaşlar

güncel arkadaşlar

Satış Geri bildirimi Övgü/Şikayet +0/-0

Çevrimiçi Çevrimiçi

Nereden: mersin

Cemal KILINÇ

MSN Messenger - jamalft.zeus@hotmail.com

Profili Görüntüle Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)

46.106.168.240

Moderatöre rapor et

arkadaşlar bir an önce satışı yapmak durumunda olduğum için aşşağıdakileri

-aqua macro 300p protein skimmer

-seio m820 dalga motoru ve hydor coralia 3 dalga motoru

-1 adet palette surgeonfish 15-18 cm arası ( yaklaşık 1 yıldır akvaryumumda herhangi bir hastalık geçirmedi yem yemesinde hiç bir sorun yok sağlıklı)

-1 çift( 2 adet ) eş tutmuş occelaris clownfish

-1 çift( 2 adet ) yellowtail damsel

-80 kg kadar üzerleri tamamen coraline alg kaplı hafif ve ağır karışık olan canlı kaya

-20-30 kg argonit mercan kırığı karışımı canlı kum

-yemler planktonlar katkılar

-arkadaşlar normalde tek tek toplanılırsa 900 tl ediyor 650 tl ye vericem hepsini...almak isteyen lütfen ulaşsın 0541 457 29 94

Konu görüntüleyen kullanıcılar