pazuzu1000
Yeni Üye
- Ad Soyad
- CEMAL
Arkadaşlar üniversiteye başka bir şehre gitmek durumunda olduğum için çok üzülerek kurduğum tankımı bozmak zorundayım...önceliğim toplu satış mersinde olursa gelip kurabilirim.toplu olmazsada yapacak çok fazla birşey kalmıyor parça parça satmak zorunda kalacağım.hem ben gidince burda benim kadar bakacak kimse yok hemde malum üniversite masraflarımı azaltmış olacağım.mersinde almak isteyen olursa gelip evimde görebilir.
malzemeler;
-buble magus NAC6 ( tertemiz durumda hiç bir sorunu yok zaten eski değil kesinlikle kırığı çıkığı arızası yok.yedek mesh ve gerekli belgeleri halen duruyor ) fiyat:180 tl
-seio m820 dalga motoru ve hydor coralia 3 dalga motoru ( coralia 3 ün motorunda çalışmasında hiç bir sıkıntı yok ancak motoru mıknatısa bağlayan parça çatladığı için akvaryum silikonuyla sağlamlaştırdım çalışmasına hiç bir şekilde engel olmamaktadır) fiyat: seio 40tl , coralia 60tl
-aqua macro 300p protein skimmer ( motoru bozuldu kullanmadığım için almadım uygun motor takılarak sorunsuz kullanılabilir dış aksaamında hiç bir sorun yok) fiyat:görüşülür
-sera tuz ölçer
-ısıtıcılar
-her türlü küçük büyük kafa motorları
-askı filtre
canlılar
-1 adet palette surgeonfish 15-18 cm arası ( yaklaşık 1 yıldır akvaryumumda herhangi bir hastalık geçirmedi yem yemesinde hiç bir sorun yok sağlıklı) fiyat:150 tl
-1 çift eş tutmuş occelaris clownfish fiyat:120 tl
-bir çift yellowtail damsel fiyat:80 tl
-80 kg kadar üzerleri tamamen coraline alg kaplı hafif ve ağır karışık olan canlı kaya (kilosu net 80 değildir yalan olmasın arkadaşlar 3 aşşağı 3 yukarı olabilir) fiyat:300 tl
-20-30 kg argonit mercan kırığı karışımı canlı kum
-kayaların üzerinde ufak tefek polipler 1 2 adet mushroom ve bir adet 10 15 cm çapında domates anemonu var
-ayrıca yemler su katkıları planktonlar en son olarak bunları da vereceğim
-1cm et kalınlığındaki cam dan yapılmış kenarları alimünyum çıtalı 100*50*60 boyutlarındaki akvaryum ,L profilden yapılmış sump yeri ve 2 çekmecesi olan akvaryum altı ve sumpuda isteyen olursa verebilirm.
NOT:toplu bir alım olursa kolaylık sağlayabilirim belirli oranda
Uploaded with
malzemeler;
-buble magus NAC6 ( tertemiz durumda hiç bir sorunu yok zaten eski değil kesinlikle kırığı çıkığı arızası yok.yedek mesh ve gerekli belgeleri halen duruyor ) fiyat:180 tl
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
-seio m820 dalga motoru ve hydor coralia 3 dalga motoru ( coralia 3 ün motorunda çalışmasında hiç bir sıkıntı yok ancak motoru mıknatısa bağlayan parça çatladığı için akvaryum silikonuyla sağlamlaştırdım çalışmasına hiç bir şekilde engel olmamaktadır) fiyat: seio 40tl , coralia 60tl
-aqua macro 300p protein skimmer ( motoru bozuldu kullanmadığım için almadım uygun motor takılarak sorunsuz kullanılabilir dış aksaamında hiç bir sorun yok) fiyat:görüşülür
-sera tuz ölçer
-ısıtıcılar
-her türlü küçük büyük kafa motorları
-askı filtre
canlılar
-1 adet palette surgeonfish 15-18 cm arası ( yaklaşık 1 yıldır akvaryumumda herhangi bir hastalık geçirmedi yem yemesinde hiç bir sorun yok sağlıklı) fiyat:150 tl
-1 çift eş tutmuş occelaris clownfish fiyat:120 tl
-bir çift yellowtail damsel fiyat:80 tl
-80 kg kadar üzerleri tamamen coraline alg kaplı hafif ve ağır karışık olan canlı kaya (kilosu net 80 değildir yalan olmasın arkadaşlar 3 aşşağı 3 yukarı olabilir) fiyat:300 tl
-20-30 kg argonit mercan kırığı karışımı canlı kum
-kayaların üzerinde ufak tefek polipler 1 2 adet mushroom ve bir adet 10 15 cm çapında domates anemonu var
-ayrıca yemler su katkıları planktonlar en son olarak bunları da vereceğim
-1cm et kalınlığındaki cam dan yapılmış kenarları alimünyum çıtalı 100*50*60 boyutlarındaki akvaryum ,L profilden yapılmış sump yeri ve 2 çekmecesi olan akvaryum altı ve sumpuda isteyen olursa verebilirm.
NOT:toplu bir alım olursa kolaylık sağlayabilirim belirli oranda
Giriş yap veya üye ol.
Uploaded with
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.