Keşfet

akvayum su kaçırması

Merhabalar

akvaryum ebatı  kaç tam ölçü ve kaç mm cam var

Moderatör tarafında düzenlendi:
akvaryum ölçüleri :  85x45x55h  şeklindedir. 10mm cam kalınlıgı var. tşk.

normal değil, kötü bir işçilik olmuş.

riskli görünüyor, önlem almanızı öneririm

Dışından silikon çekmiştim yeterli olur mu ?

akvaryum ölçüleri :  85x45x55h  şeklindedir. 10mm cam kalınlıgı var. tşk.
böyle devam etmesi risk taşıyor ne zaman ne olur bilemeyiz bir de sistem ne zaman kuruldu bilemiyorum ama yeni ise hemen müdahale etmenizi öneririm 

düşünsenize herşey yolunda giderken  tank oturmuş canlılar keyifli ve yine su kaçırma, ayrılma gibi bir problem yaşadığınızı

benzer bir durumla karşılaşmıştım ve konuyu danıştığım bütün arkadaşlarım yeniden yapıştırılması konusunda beni uyardı hiç değilse kafanız rahat bir şekilde hobiye devam edersiniz 

kolay gelsin

akvaryum yeni ama yeniden yapmak istemiyorum cunku alttan sumplu yerinden çıkarmak cok zor.Dedigim gibi dışından bolca silikonladım genede kaçırma ayrılma gibi problemler olur mu ?

Ben sadece dıştan değil içeriden su altında donan ikili macunlardan Epoputty vb. sağlamlaştırıyorum biraz çirkin oluyor ancak basınçla yerinde kalıyor...

Dıştan slikonlama yetmez, o seviyeye kadar suyu boşaltıp içten slikonlaman lazım, dıştakı silikon zamanla su kaçırmaya başlar 

Akvaryumda değilde sumpta benim de başıma gelmişti. İçerden silikonladım sıkıntı kalmadı. Su içindende parmağınla sıvayarak silikonlayabilirsin. Suyun basıncı ile silikon boşluğa doluyor. Akvaryumun silikon işçiliği kötü. Çok hava kabarcığı var içinde. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar