Keşfet

Alınık Ölü Kaya, 6X24W T5 Armatür, 24W T5, Refraktometre

Deathgrip

Yeni Üye
Ad Soyad
Ömer Tanrıkulu
* 10-15kg civarı ölü kaya

* 6x24W T5 armatür (Ati, Giesemann, DIY vb.)

* Sıfır veya maksimum 3 ay kullanılmış 24W T5 (Ati, Giesemann, KZ vb.)

* Refraktometre (Vertex, Milwaukee, Grotech vb.)

Ayrıca;

* Yener Yılmaz yapımı su ekleme ünitesi
* 2-3x dijital timer

Elinde fazla olup satmak isteyen varsa kullanım durumu ve fotoğrafla beraber özel mesaj atabilirse sevinirim.

Güncel

Güncel Liste
* 10-15kg civarı ölü kaya
* 6x24W T5 armatür (Ati, Giesemann, DIY vb.)
* Sıfır veya maksimum 3 ay kullanılmış 24W T5 (Ati, Giesemann, KZ vb.)
* Refraktometre (Vertex, Milwaukee, Grotech vb.)
* 2-3x dijital timer

Güncel

Güncel

Fiji kayasi var bende 2 adet dal seklinde. Kilo olarak bilemiyorum ama olculerine bakabilirsiniz. Ondeki iki parca dal seklinde olanlar.
sejy9atu.jpg

Fiji kayasi var bende 2 adet dal seklinde. Kilo olarak bilemiyorum ama olculerine bakabilirsiniz. Ondeki iki parca dal seklinde olanlar.
Öndeki iki parça yetmez muhtemelen bana. Nature's Ocean veya CaribSea'nin kayalarından almak daha rahat olacak. Teşekkürler teklifiniz için. Armatür satılık mı acaba? :fish:  

6x24W Armatür bulamıyorum. Şuan satılanlar arasında iyi marka yok. DIY veya Türk yapımı olanlarda da ya fan yok ya da tek fiş ile çalışıyorlar. Ati'nin 6x24W sıfırı yok, olsa da 1600TL.

Armatür konusunda yardımcı olabilecek, fikir verebilecek biri olursa çok sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Caribsea kaya da mevcut

reefland akvaryumu arayıp 5171792 no haqop la konuasabılırsın aynı sızınkı gıbı yaptırıyorum 500 ile 600 arası tutuyor fan ıstersenız koyulur 6x24 benımkı 3fıslı ben orta kısımda 14 santım bos alan bıraktırdım benım led ler oraya montaj olacak 60 /50/3cm yukseklıgı olacak konusmanızı ısterım an azından fıkır alırsınız 

reefland akvaryumu arayıp 5171792 no haqop la konuasabılırsın aynı sızınkı gıbı yaptırıyorum 500 ile 600 arası tutuyor fan ıstersenız koyulur 6x24 benımkı 3fıslı ben orta kısımda 14 santım bos alan bıraktırdım benım led ler oraya montaj olacak 60 /50/3cm yukseklıgı olacak konusmanızı ısterım an azından fıkır alırsınız 
Çok teşekkürler, biraz daha ikinci el arayım. İkinci el halledemezsem ilk tercihim olacak. Sitede T5 armatürün fotoğraflarını gördüm, tam istediğim gibi. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Malzemelerin çoğu temin edildi. İlan pasiftir.

Sent my Discovery using Tapatalk

armatür arıyosan hala 6.24biri satıyo almadıysan ö.m at

Konu görüntüleyen kullanıcılar