Keşfet

Alışverişi Nereden Yapacağız?

paqual

Yeni Üye
Ad Soyad
Tansu Sağır
Herkese selam...

Uzun zamandır hobiye ara vermiştim. 130 luk tank hala boş duruyor. Ufak bir nano ile başlıyayım tekrar dedim ama benim alışveriş yaptığım site ve dükkanlar tarih olmuş. Online veya İstanbul da şöyle görsel elleyip koklayıp mıncıklayarak alışveriş yapılacak düzgün yerler nereleridir? Bir yardım edin lütfen.

Merhaba. İstanbul Sefaköy'de Bluelife Akvaryum'da güzel mercan çeşitleri var. Dürüst, bilgili ve ilgili bir yer. 

Online olarak en uygun fiyatı bulduğum yer de İzmir'den Akvaryem. www.akvaryem.com

Üsküdar'da Fishland Deniz Canlıları mağazasında balık çeşitleri bulunabiliyor.

Merhaba Tansu bey, 

Avrupa yakası: Mercan çiftliği (Etiler), Reefland (Bakırköy), Bluelife (Küçükçekmece), Marine Akvaryum (Avcılar)

Anadolu yakası : Ekstrem (Kadıköy) benim bildiğim, daha önce alışveriş yaptığım ve tavsiye edebileceğim yerler.

Tabi başka güvenilir yerler de var, alışverişim olmadığı için yazmıyorum.Endonezya ithalat yasağı, pandemi vb gibi sebeplerden özellikle mercan olmak üzere balık çeşitliliğinde azalma olduğu için ; mağazaya gitmeden önce güncel canlı stokları ile ilgili bilgi almanızı tavsiye ederim.

Şimdiden kurulumunuz hayırlı olsun.Keyifli hobiler

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. İş yoğunluğu anca bakabildim. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar