Keşfet

Alteco Epo Putty Toplu Alım Talep Toplaması

egum

Yasaklı
Ad Soyad
arda
Herkese merhaba.Bu hafta kaya dizaynı yapmak istiyorum.Yapıştırıcıyı satan arkadaş forumda satışı olan epo puttyden daha satmayacığını açıkladıktan sonra biraz araştırma yaptım.4-5 nalbur sitesinde buldum.

100 gr için 10,48 fiyat veren nalburu arayıp bilgi aldım.Satıcı firma olduklarını asıl ana bayi olmadıklarını söyledi.Toplu alım olursa fiyatta uygunluk yapılacağını söyledi.Bu hafta dolardan 1-2 tl zam yiyebilirmiş.Eğer toplu bir alım talebi çıkarsa indirimli bir şekilde almak istiyorum.

Alacak arkadaşlar adet bildirmeliler.Adet bildirenler parayı bana göndereceklerdir.Eft ücreti ödeyenler veya kredi kartı ile almak isteyenler kendileri talep ederlerse komisyonu karşılamak kaydıyla kendilerine ilan açılacaktır.

Şirketin kargosu ucuzsa direkt ordan adreslere gönderilecek.Eğer kargosu kişi başı 7-8 tl den fazlayla tümünü ben alıp tokat mng den en fazla ortalama 7-8 tl ye göndereceğim.

Şirketle hiçbir anlaşmam veya karım yoktur.Sizin aldığınız aynı fiyattan bende alacağım.Bu işi ben yaparım diyen olursa seve seve bende alıcı olarak katılırım.

Ben 10,48 tl altında olduğu sürece 100 gr olan paketten 5 adet alacağım.Almak isteyenler başlık altına yazıp ücretini nasıl ödeyeceğini yazsın.Bu perşembeye  kadar bekleyip cuma günki kişi ve adete göre fiyat alınacak.Fiyata onay verdiğinizde cuma günü paralar gönderilip alınacaktır.

Şuan sadece kaynar hırdavatla görüştüm.Talep ve sayı ortaya çıkınca bulduğum her tedarikçi ile görüşeceğim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar