Keşfet

Amerikadan Getirilebilecek Malzemeler Neler?

Dr.Mobile

Yeni Üye
Ad Soyad
Tuğcan
Arkadaslar ticaretini yapmayacagim ama su an amerikadayim. Buraya neler getirebilirim? Mercan getirsem hangi turler turkiyede bulunmuyor? Konu yanlis yere acildi sanirim.

Tasli mercan getiremezsinde anemon olur sanirim 7adette balik hakkiniz var :)

Hak hukuk sorun degil:)pilorlt arkadasumla gelecegiz. Fakat balik o kadar yola dayanir mi?

Hak hukuk sorun degil:)pilorlt arkadasumla gelecegiz. Fakat balik o kadar yola dayanir mi?
pilli hava motoru ile dayanır, yedek pil alırsınız sıkıntı olmaz, aktarma vs olursa değiştirisiniz 11 saat civarı gidiyor duracell büyük piller

Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki mercanlar ne kadar dayanir? Zoa vs?

Neticede şu an aldığımız canlılarda aynı hatta çok daha kötü koşullarla geliyor, suyunu çok koydurup oksijende bastırabilirseniz çok rahat 24 saat dayanır.

Benim bildigim suyunu az havasini cok basiyorlar ve anestezi uyguluyorlar. Yani bur sure baygin geliyor baliklar. Achilies arastiriyorum.

Hava motoru sıkıntılı olur, oksijen tabletleri var onlardan bulup, gerekli miktarda kullanabilirsiniz, bir de seachem vs marka amonyak giderici toz tavsiye ederim, özellikle tangler amonyaktan çok etkilenir, derisi yanıyor zarar görüyor...

Amonyak remover kullanıldığını duyuyordum sevkiyat öncesi ve varışta tanka alınmayı beklerken...

Ekipman olarak da burada bulunmayan hatta Avrupa da olmayan, luxim plazma light var...

Led aydınlatma gibi tasarruflu ve çok güçlü...

Bunu basit ayarlanabilir armatürüyle birlikte bulursanız alın, kıstıkça mavi renge, açtıkça beyaz ışığa dönüşüyor...

İstediğiniz kelvin renge ayarlıyorsunuz...

Gerisi burada bulunmayan şeyler değil...

Ucuz ve güzel ps olarak da vertex omega serisi bakabilirsiniz, nette çok olumlu yorumlar var ve fiyat orada ucuz...

Jebao'nun yeni çıkarttığı RW serisinden dalga motoruda bakabilirsiniz =)

Kessil marka led getirebilirseniz ben almak isterim.Baya merak ettiğim ürünler.

Rw serisi akvaryum merkezinin yazdığı gibi Ce ye henüz sahip değilse amerikadada bulamazsınız.

Belki alakasız olucak ama üretim düşünmeyen kimsenin aklına gelmesede ülkemizde bulunmayan rotifer kültürleri ve bu kültürleri devam ettirmek ve zenginleştirmek için kullanılan besinler var.

Konu görüntüleyen kullanıcılar