Keşfet

Amphiprion Ocellaris Üretİm

dsc0016yj.jpg
dsc0015c.jpg
dsc0014qv.jpg
dsc0013ep.jpg
dsc0012cz.jpg
dsc0011s.jpg
dsc0009up.jpg
dsc0006hh.jpg
dsc0005eu.jpg
dsc0004yo.jpg
dsc0003k.jpg

Harika görüntüler. Tebrik ederim. Fotolar da gayet başarılı. Maşallah nazar değmesin.

harika canlılar tebrikler..

O kadar perculam olsaydı sadece percula bakmayı bile düşünebilirdim cunku şu perculaları çok seviyorumya :)

O kadar perculam olsaydı sadece percula bakmayı bile düşünebilirdim cunku şu perculaları çok seviyorumya :)
gerçekten ilginç balıklar.

benim en çok sevdiğim kısım birbirlerinin aralarına girip uyumaları.

Son dönemde gördüğüm ve en takdir ettiğim sizin çabanız ve karşılığını almış olmanızdır umarım daha başarılı sonuçlar elde edersiniz emeğinize ellerinize sağlık gönülden tebrik ediyorum

Son dönemde gördüğüm ve en takdir ettiğim sizin çabanız ve karşılığını almış olmanızdır umarım daha başarılı sonuçlar elde edersiniz emeğinize ellerinize sağlık gönülden tebrik ediyorum
teşekkürler.

gerçekten inanılmaz bir emek harcamanız gerekiyor ama bu resimler yorgunluğunuzu unutturuyor.

mükemmeller bende yavrularım olsun istiyorum

merhaba hakan bey ilgi ile takip ettim üretiminizi tebrik ederim

sizde başarılarınızın devanımı diliyorum ,bu da başarıdır ülkemizin milyon dolarları bu tip örmeklerle daha az dışa gidecektir!

saygılarımla.

Hakan Maşallah çok güzeller kırkbir kere maşallah :)

merhaba hakan bey ilgi ile takip ettim üretiminizi tebrik ederim sizde başarılarınızın devanımı diliyorum ,bu da başarıdır ülkemizin milyon dolarları bu tip örmeklerle daha az dışa gidecektir!

saygılarımla.
teşekkür ediyorum.

elimden geldiğince devam etmeye çalışacağım.

saygılarımla

tebrikler mükemmel görüntüler gıpta ile bakıyorum başarılarınızın devamını diliyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
açılmıyor hakan bey

harikalar maşallah nasılda elden yiyorlar :) çok şirinler.

Konu görüntüleyen kullanıcılar