Keşfet

Amphiprion Ocellaris Üretİm

Tüylerim diken diken oldu izlerken bir video bu kadarmı güzel olur be :)

Hakan bey yavrular tam anlamıyla büyüdünde saticakmısınız .

Hakan Her Bir Yavruya Maşallah..Harika bir Görüntü olmuş.

Teşekkürler..

video ve yaptığınız müthiş,özellikle doğadan bu türün yakalanmak yerine tanklarda üretilmesine verdiğiniz katkı gerçekten takdiri hakediyor.Tebrikler.

Aman allahımmmmm....... Süper görüntüler gıpta ile izliyorum. Ellerinize kollarınıza yüreğinize sağlık...

Büyütüp akvaryumculara satıyorsunuz galiba bunları.Çok güzel dışarı bağımlı kalmıyoruz bir nebzede olsak.

Maşallah... Nazar değmesin...

Valla video daki yavrulara hayran kaldim :thumbsup: dogayi katletmeden akvaryum uretimi canlilar gercekten cok basarili tebrikler hakan bey :clap:

atlayan diger disi percula icinde uzuldum dogrusu :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
maşallah süphan allal.hayran oldum resmen.ve birazda buruldum ben yapamadım deniz olayını.denedim ve kısa sürdü kaldırdım.

aslında tam olarak ilgilenemedim.

tebrik ederim sizi.inşallah başarılarınız daim olur.kolaygelsin.

Valla video daki yavrulara hayran kaldim :thumbsup: dogayi katletmeden akvaryum uretimi canlilar gercekten cok basarili tebrikler hakan bey :clap: atlayan diger disi percula icinde uzuldum dogrusu :(
teşekkür ediyorum.

maşallah süphan allal.hayran oldum resmen.ve birazda buruldum ben yapamadım deniz olayını.denedim ve kısa sürdü kaldırdım.
aslında tam olarak ilgilenemedim.

tebrik ederim sizi.inşallah başarılarınız daim olur.kolaygelsin.
inşaallah. sizede.

Geçmişte yaptığınız üretimler gerçekten harikaymış :) Üretimlerin devamı geldi mi Hakan bey?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar