Keşfet

Amphipron Ocellaris

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
Satılan Canlı(lar): Amphipron Ocellaris(2 adet)

Adet Fiyatı: 2-3 cm boyunda 25 tl ,4-5 cm boyunda 35 tl

Toplu Alım Fiyatı: 60 tl

Adedi:2

Boyu:

İli/Semti: gaziosmanpaşa/istanbul

İrtibat Bilgileri: 05449088469

Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden

Fotoğraf:

Diğer Ek Bilgiler: Nanoda yer açmak için satmaktayım gayet sağlıklı balıklardır new life spectrum grow a+thera ve new life spectrum optımum yemleriyle beslenmekteler balıklar eş değildir biri 2 3 cm boyunda diğeri 4 5 cm.

Güncel toplu alım fiyatı 50 tl.

Merhaba. Balıkların fotografı var mı? ayrıca teslimat elden demişsiniz ama otobüsle TEKİRDAĞ'a gönderebilirseniz ben alabilirim.

Merhaba. Balıkların fotografı var mı? ayrıca teslimat elden demişsiniz ama otobüsle TEKİRDAĞ'a gönderebilirseniz ben alabilirim.
Balıkların videosuda fotoğrafıda var fakat bilgisayara yükleyebilecek bir cihaz yok şuan elimde Tekirdağa göndermem sizin için riskli olur o2 tüpüde yok hava basmadan göndermem sıkntı olur bence siz varsa oralarda temin edin yada gelip burdan alın

Balıkların videosuda fotoğrafıda var fakat bilgisayara yükleyebilecek bir cihaz yok şuan elimde Tekirdağa göndermem sizin için riskli olur o2 tüpüde yok hava basmadan göndermem sıkntı olur bence siz varsa oralarda temin edin yada gelip burdan alın
Teşekkür ederim.

Güncel 50 tl

resim varmı ? resim eklerseniz daha iyi olur cunku balıklarda isimlerde birbirine cok yakın ama aldıgınız balık sonra akvaryumdaki ile es tutmuyor cunku cok benzeselerde cinsleri farklı . resim eklerseniz karısıklıga mani olmus olursunuz....

Resim var fakat bilgisyara yükleyemiyorum kartokuyucum bozuk canlının adı üstünde zaten neden karışıklık olsunki A.Ocellaris turuncusu daha koyu siyah çizgileri daha ince olan A.percula ise siyah çizgileri daha belirgin ve turuncusu daha soluk sanırım birde true percula var oda 2 beyaz çizgili yanlış hatırlamıyorsam bendekiler Ocellaris googledan aratırsanız görürsünüz hangsi olduğunu satılan canlılar gayet sağlıklıdır.

Güncel toplu alım fiyatı 50 tl.

Güncel 50 tl balıkları alana akvaryumdaki 2 adet choncuda hediye etcem isteyen olursa tabi.

ben alirim om attim

Canlıları kadir beyin evinde gördüm.Gayet sağlıklı ve güzeller maşallah.

Ufuk Akvartist nikli Ufuk Üstündağ a bayrama kadar rezervedir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar