Keşfet

Anemon

abdullah oflaz

Yeni Üye
Ad Soyad
abdullah
Arkadaşlar ben bu canliya bakamiycam ölecek diye korkuyorum herhangi bir canliyla takas edebilirim bakimi kolay ne olduğu önemli degil
75f6de5fbd7d458f4075ebb7ca4a47ae.jpg

Canlının kendi fotoğrafıysa gayet iyi gözüküyor !

By Nebi

Evet kendi fotografi içime sinmedi hic ama forumda okuduğum yazılardan dolayı yeni başlayanların bulasmaması konusunda

Yok tüpü kayada yapışık bu kumda degil

O zaman tüp anemon değil. Türünü bir türlü belirleyemedim. Anemonların bakım seviyesi "orta" seviyedir. Yüksek ışık, orta düzeyde akıntı isterler. Ayrıca enjektör veya benzeri bir alet yardımıyla ev yapımı bir yem veya yakalayabileceği kadar küçük kesilmiş karides parçaları verebilirsiniz.

Akvaryum kaç litre? Bir de ışıklandırmanız nedir?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Akvaryum 100 litre ısıklandirmadada iki adet 24w biri mavi biri beyaz florasan var yetersiz biraz ilerleyen zamanlarda led yapma niyetim var. Ev yapımı yemde kastınız nedir bide

Akvaryum 100 litre ısıklandirmadada iki adet 24w biri mavi biri beyaz florasan var yetersiz biraz ilerleyen zamanlarda led yapma niyetim var. Ev yapımı yemde kastınız nedir bide
Işıklandırma yetersiz olabilir. Fazla anemon tecrübem yok. Belki tecrübeli olanlar daha rahat yorum yapar.

Ev yapımı yemler şu şekilde;

Karides, nori, ahtapot, kalamar, sarımsak, cyclopeeze, pul yemler, krill, vitamin, selcon gibi besin maddeleri kıyılıyor, karıştırılıyor. :)

Direk kıyma falan versek [emoji5]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tesekkur ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı[emoji2]

muhtemelen yerli sulcata anemon.Zehiriyle meşhurdur.Nerden aldiniz acaba.

Ömer hocam bence bu anemona bir tüp takalım , sizin tahmin ettiğiniz olsun :) daha önceki konuda bu anemonun tüp anemon olmadığını COLUMBİA sand anemonu olarak geçtiğini söylemiştim :) :)

Columbia Sand Anemone'a (Urticina Columbiana) benzemiyor;

Konu görüntüleyen kullanıcılar