Keşfet

Ankarada Blue Doctor Varmı Satan?

Azmi Sönmez

Yeni Üye
Ad Soyad
Azmi Sönmez
Ankarada arz sıkıntısı yaşıyoruzda
default_tongue%20(1).gif

Varsa elinde olup satmak isteyen 3 4 tane almak istiyorum.

Hocam renk ayrımı yapmayalım, doktorun rengimi olur işinin ehli olsun yeter :)

Arz sıkıntısına katılıyorum yokmu sizin sattığınız bişeyler :D

valla doctor olsnda kırmızı olsn isterse
default_tongue%20(1).gif

Ben daha önce nadirbaliklar.comdan iki kere almıştım Ankara'dan kargo ile göndermişlerdi yerlerini sitelerinden bi bakın isterseniz sitedeki listede yok ama eminim ilk ithalatlarında tedarik edebilirler www.nadirbaliklar.com

zor ve sıkıntılı türdür. akvaryumlarda tavsiye edilmez. yazık olmasın.

Azmi bey ben blue doctorumu nadir akvaryumdan Zorlu beyden almıstım.Hala ellerinde olması lazım.Telefonla arayıp sorabilirsiniz.

yok ellerinde genelde uğruyorum hep geldiğindede bitiyor yarın tekrar geliyomuş ithalat hayırlısı bakalm :)

blue doktor ile neon goby farklı türler değil mi?

Evet farklı türler.

Çok zor bir türmüş.Kargoyla en riskli balıklardan olarak biliyorum.

dun zorlu beyin yanındaydım, yine bu ithalattan doctor cıkmadı.

getirdiklerinin %70-80 inin yolda oldugunu soyluyorlar, normal olarak da kimse getirmek istemiyor bu yuzden. benim akvaryumumda bir tane var, zorlu bey de kalan son doctoru almıstım, halen cok saglıklı, fakat benim gorusum cleaner shrimpler, doctorlara nazaran cok daha fazla is yapıyorlar ve daha yararlılar, cok da rahat bulunabiliyorlar ayrıca. ama ben herhangi biryerde bulur ya da gorursem size hemen haber veririm...

Doktorların dayanıksız ve genelde yem yememelerinin yanında balıkları temizlemek için sürekli peşinden koşturup onları rahatsız da edebiliyorlar.

doctorların agızları cok kucuk oldugu icin bazı granul yemler agızlarına cok buyuk geliyor, yemek isteseler de yiyemiyorlar, en son Aquarium Munster'in Dr.Basslers Bio food urununu aldım, ufak granul taneli,

afiyetle yiyor simdilik bendeki, ama gercekten de yeme alısması zor bir balık...

münsterin yemini çok taktir ederim :)

2 3 aydır yem yediremediğim xxl nasoya(caulerpa hariç) yedirmeyi başardım :)

O yemi ben de kullanıyorum. Henüz "ben istemem" diyen balığım olmadı. Anthiaslar da dahil :)

[SIZE=14pt] [/SIZE]Nerde satılıyo acaba?Nette varsa linkini verirseniz sevinirim :)

ankara show akvaryum veya istanbul pasifikten alabilirsiniz

gürdal bende var istersen mecidiyeköyden teslim edebilirim sana.

Konu görüntüleyen kullanıcılar