Keşfet

Aqabee Elektronik

turkomer

Yeni Üye
Ad Soyad
omer
Arkadaşlar hiç kullanılmamış su yüzü görmemiş.

Aqubee 2000 elektronik kafa motoru 2.5m 15W 2000L 200TL

akvaryumu kucuk olanlar kafa motoru olarak kullanabilirler.

Buyuk olnlarda wavemarker olarak kullanabilir dur kalk( 800L-2000L arası) yapmaktadır.

Tunze motorlar gibi daha geniş bilgi için internette araştırın veya bana sorun

546 896 48 69

Arkadaşlar hiç kullanılmamış su yüzü görmemiş.

Aqubee 2000 elektronik kafa motoru 2.5m 15W 2000L 200TL

akvaryumu kucuk olanlar kafa motoru olarak kullanabilirler.

Buyuk olnlarda wavemarker olarak kullanabilir dur kalk( 800L-2000L arası) yapmaktadır.

Tunze motorlar gibi daha geniş bilgi için internette araştırın veya bana sorun

546 896 48 69

hayırlı satışlar, 2000 lt/h wavemaker için uygun olmaz. 60x45x40 lık bir tankta bile istenilen etkiyi vermez.

motoru aldım.

ürünlerden biri mustafa subaşıya rezervedir.

Elimde adetli mevcut arkadaşlar.

hayırlı satışlar, 2000 lt/h wavemaker için uygun olmaz. 60x45x40 lık bir tankta bile istenilen etkiyi vermez.
Düşüncene saygı duyuyorum ama Gökhan abi 150 veya 200 cm lik akvaryumlarında karşılıklı iki adet kullanıyordu.gayette iyi performans veriyordu.

bu fiyata bedava bu ürünler piyasa fiyatı 1000 TL ve üstelik kutularında hiç su görmemiş sıfır ürünlerden bahsediyorum.

Fazla yoruma gerek yok aslında aklına yatan alır yatmayan almaz bu kadar basit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
mantıklı canlı takaslarıda olabilir.

Düşüncene saygı duyuyorum ama Gökhan abi 150 veya 200 cm lik akvaryumlarında karşılıklı iki adet kullanıyordu.gayette iyi performans veriyordu.

bu fiyata bedava bu ürünler piyasa fiyatı 1000 TL ve üstelik kutularında hiç su görmemiş sıfır ürünlerden bahsediyorum.

Fazla yoruma gerek yok aslında aklına yatan alır yatmayan almaz bu kadar basit.
fiyata birşey söylemedim ben yanlış anlaşılma olmasın, wavemaker yapmak isteyipte alacak olanlara not düştüm sadece, aquabee 2000 ile wavemaker işi tutmaz dedim

wavebox bu koca kafa motorunu koydunuz, suyu bastı içeriye tekrar su girecek öyle değilmi? ağzı dardır kafa motorlarının, 0,3 sn on-off düşündüğümüzde, tekrar su bastığında 3-5 basıştan sonra kutuyu tamamen boşaltır, içeri su girişi o dar ağızdan etkili olmaz ancak 0,3 sn bastı 1 sn durdu şeklinde bir uygulama ile kullanılabilir belki, bunun içinde karşılıklı 2 tane olması bir ihtimal kurtarır. o da 2000 l/h ile 150-200 cm lik tanklar için imkansız diye düşünüyorum.

ama wavebox olarak 2 kutu ile akvaryumda görsellik vs bence kafamotoru ile wavebox işi ev tankı için ters.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ömer 3000 i yokmu?

güncel

güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar