Keşfet

Aqua Medic Turboflotor 1000 Multi Sl Protein Skimmer

dalix

Yeni Üye
Ad Soyad
Dali
Eski tankimdan cikma Aqua Medic Turboflotor 1000 Multi SL protein toplayici satiliktir. itinayla kullanilip, bakimi yapilip rafa kaldirilmistir.

fiyat : 230 tl.

teslim yeri : kadikoy.

merhabalar;

ürünün fotosu varmı ve ne kadar kullandığınızı yazabilirmisiniz.

(öm ilede olabilir.)

Eski tankimdan cikma Aqua Medic Turboflotor 1000 Multi SL protein toplayici satiliktir. itinayla kullanilip, bakimi yapilip rafa kaldirilmistir.fiyat : 230 tl.

merhabalar;ürünün fotosu varmı ve ne kadar kullandığınızı yazabilirmisiniz.

(öm ilede olabilir.)
selam,

urunu 2 yila yakin olarak araliklarla kullandim. yalniz birsey belirtmek istiyorum. motoru ile skimmeri birlestiren plastik hortumu biraz kisaltmistim, fakat kolayca istenilen uzunlukta bir hortumla degistirilebilir. motorunda herhangi bir bozukluk ya da plastik akrilik aksamlarda catlak veya hasar yoktur.

urunumun fotosu yok kusura bakmayin.

üzerindeki motor venturimi, çırpıcımı?? birde markası nedir(motorun)?

teşekkürler.

selam,urunu 2 yila yakin olarak araliklarla kullandim. yalniz birsey belirtmek istiyorum. motoru ile skimmeri birlestiren plastik hortumu biraz kisaltmistim, fakat kolayca istenilen uzunlukta bir hortumla degistirilebilir. motorunda herhangi bir bozukluk ya da plastik akrilik aksamlarda catlak veya hasar yoktur.

üzerindeki motor venturimi, çırpıcımı?? birde markası nedir(motorun)?teşekkürler.
uzerindeki motor da aquamedic. ancak uzerinde ne yaziyor hatirlamiyorum su an. pazartesi ancak bilgi verebilirim. ya da urunu gelip gorebilirsiniz eger kadikoy civarindaysaniz.

selam,urunu 2 yila yakin olarak araliklarla kullandim. yalniz birsey belirtmek istiyorum. motoru ile skimmeri birlestiren plastik hortumu biraz kisaltmistim, fakat kolayca istenilen uzunlukta bir hortumla degistirilebilir. motorunda herhangi bir bozukluk ya da plastik akrilik aksamlarda catlak veya hasar yoktur.

turbo flotorların kendi sitesinde de bahsettiğiniz hortumun kısa tutulmasının daha sağlıklı olacağını belirtiyor zaten: Bende o şekilde kullanıyorum ve gayet memnunum

sanırım bu özelliklere sahip,

500-1000 litrelik akvaryumlar için motorla çalışan protein toplayıcı.

Yaklaşık Boyutlar: 55x17x17 cm.

Ürünün kutusundan Ocean Runner PH 2500 Venturi motor bulunmaktadır.

İstenirse akvaryuma yandan bağlanabilir veya dıştan bir filtre sisteminin içine ya da dışına konulabilir.

Turbo flotor 1000 Multi Skimmer'in ideal ölçüleri, akvaryum altı mobilyaların içine sığmasını sağlar.

Akvaryuma asıldığı takdirde suyun içinde kalan kısım sadece su pompasıdır.

Pompa bir venturi'ye sahiptir.

Suyun geri dönmesini sağlayan 2 çıkış bulunmaktadır.

Opsiyon olarak 1,2 litrelik taşırma kabı eklenebilir.

Böylece bir biyolojik filitrasyonda sağlanmış olacaktır

sanırım bu özelliklere sahip,
500-1000 litrelik akvaryumlar için motorla çalışan protein toplayıcı.

Yaklaşık Boyutlar: 55x17x17 cm.

Ürünün kutusundan Ocean Runner PH 2500 Venturi motor bulunmaktadır.

İstenirse akvaryuma yandan bağlanabilir veya dıştan bir filtre sisteminin içine ya da dışına konulabilir.

Turbo flotor 1000 Multi Skimmer'in ideal ölçüleri, akvaryum altı mobilyaların içine sığmasını sağlar.

Akvaryuma asıldığı takdirde suyun içinde kalan kısım sadece su pompasıdır.

Pompa bir venturi'ye sahiptir.

Suyun geri dönmesini sağlayan 2 çıkış bulunmaktadır.

Opsiyon olarak 1,2 litrelik taşırma kabı eklenebilir.

Böylece bir biyolojik filitrasyonda sağlanmış olacaktır
evet tam ustune bastiniz :)

ürün ayırılmıştır.

teşekkürler

kerem

ürün tekrar günceldir.

Eski tankimdan cikma Aqua Medic Turboflotor 1000 Multi SL protein toplayici satiliktir. itinayla kullanilip, bakimi yapilip rafa kaldirilmistir.fiyat : 230 tl.

aciliyetten güncel 180tl.

Moderatör tarafında düzenlendi:
takas dusunurmusunuz ustu nakit veririm biomatriks ile

guncel 220 tl.

guncel 220 tl.

bir ara 180TL idi ne oldu zammı geldi :blink:

Kerem bir onceki sayfada sizin kirmiziyla yazilmis 180 TL lik yaziniz var,

lutfen uslubunuza dikkat edin

enver kardeş kusura bakma lafım sana değildi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri