Keşfet

Aqua Reef Poseidon 4*39+50W( Mavi Led) 3 Haftalık

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
Yaprak dökümüne devam , 2015 ocak 10 da kullanmaya başladığım toplamda 3 hafta kullanılmış, şuan ambalajlı şekilde bekleyen sıfır ikizi armatürüm satılıktır. Acil nakit ihtiyacımdan satmak durumundayım.

Bireysel Bükümlü %99.9 Işık İletimine Sahip İtalyan Reflektör

İtalyan Tridonic Atco T5 Ballast

İtalyan G5 Duylar

2+2+ led Şeklinde Yanabilir Özellikte Bireysel Enerji Beslemesi

460nm 10W 45 Mil 100 Derece Lensli Akvaryumlara Özel Mavi Led

39W için 50W led gücü ( 5*10w ledler)

Sessiz Fan Soğutma 20dB

Ledler için Ayrı Enerji Beslemesi

Asansörlü Tavan Askı Kiti , çelik halatı vs. hiç kullanılmamıştır ben akvaryum üstünde kullanmıştım dileyen tavana asabilir

3 fiş kontrollüdür, 2*39+2*39+ 50w ledi yakacak şekilde

Armatür ölçüleri 95(U)*37(E)*6(Y) cm dir.

Ayrıca yine sadece 3 hafta günde 6 7 saat yakılmış sıfır 2 adet 39 w Giesseman Lagoon Blue florosan hediyedir onlarda kutusunda temiz şekilde durmakta.

05449088469 dan ulaşabilirsiniz , kırılma riskinden dolayı kargo seçeneği yoktur sadece görerek elden teslim

Fiyat; 2 adet sıfır 39w t5 (giesseman lagoon blue) hediyesi ile birlikte 1090 liradır.

Jelatinini açıp ambalajı bozmak istemediğim ve açıkçası fotoğraf çekmeye üşendiğim için armatürün resmi site fotoğraflarını ekliyorum.

1090 lira olarak güncel sanalpazardan vade farksız 12 taksitli ilan açabilirim, ortak noktada elden teslim yapılabilir.

1050 tl günceldir. Sanalpazardan ilan açımında %5 iskonto ve kargo benden olacak.

1050 tl günceldir. Sanalpazardan ilan açımında %5 iskonto ve kargo benden olacak.

1000 tl günceldir. Sanalpazardan ilan açımında %5 iskonto ve kargo benden olacak.

1000 tl , şehir dışı kargo ücretsizdir.

1000 tl günceldir. Sanalpazardan ilan açımında %5 iskonto ve kargo benden olacak.

Elden teslim ve nakit alımda ufakta olsa bir pazarlık olur.

armatür günceldir, 156w t5+50w. led toplamda 206w aydnlatma gücüne sahip 110*60*60h ölcülerinde tanklara kadar etkili aydinlatma saglamaktadir.

950 tl güncel arkadaşlar.

Yazık böyle sıfır ürünlere bazen uzun süre alıcı çıkmıyor, fiyat çok aşağılara inmek zorunda kalıyor :-(

Tertemiz durumda günceldir.

Ö.M. Gönderdim efendim. Çok istediğim bir ürün inşallah anlaşırız.

950 tl Güncel.

Konu görüntüleyen kullanıcılar