Keşfet

Aqua reef pro 3 nano

Frknsyl

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum bir süredir araştırma yapıyorum bu armatür 60*60*50h bir akvaryum için yeterli midir? Kullananlar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim herkese iyi hobiler. 

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum bir süredir araştırma yapıyorum bu armatür 60*60*50h bir akvaryum için yeterli midir? Kullananlar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim herkese iyi hobiler. 
Yeter, zaten pro3 nano azami ölçüler 60x60 aydınlatma

İşte azami olduğu için sordum genelde ekipmanlar yazılan değerleri net sağlamıyor yanıtınız için teşekkür ederim. 
Hiç tereddut etme bence , 60x60ı rahtlıkla karşılar aydınlatma... ben sps bile bsliyorum altında, iyi aydınlatma yani

Anladım çok teşekkür ederim peki pro 2 ile kıyaslarsak nasıl sonuç çıkar? 

Hiç tereddut etme bence , 60x60ı rahtlıkla karşılar aydınlatma... ben sps bile bsliyorum altında, iyi aydınlatma yani

Pro2 bilmiyorum inan, kullanmadigim için yorum yapmicam, pro3 nano kullanicisiyim :)
Akvaryumunuzun nano3 pro ile bir görüntüsünü paylaşır mısınız? Ben de nano tank kurma aşamasındayım. Ürünle ilgili 1 görsel bile bulamadım. Ya ben beceremedim yada ilginç bir durum..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok hocam. Senin becerememe durumun yok. Gerçekten firma çok ilgisiz, nasıl olsa satıyorum modunda. Ama ben izmirde kullanan esnaflar biliyorum. Onların tanklarında gördüm, gayet iyiydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar