Keşfet

Aqua Reef Pro 3 Videolu Tanıtım

ygtylz44

Yeni Üye
Ad Soyad
Yiğit
Merhaba arkadaşlar. İlk tanıtım videosu benden :) Aqua reef pro 3 ü kullanmaya başlayalı 4 gün oldu ve ilk izlenimler gayet olumlu. Mercanlarım bu 4 gündür daha bir keyifli. Led armatürün yanında T5 bulunmamaktadır. Akvaryum 80x80x55 dir. Videoyu HD izlemenizi tavsiye ederim. İyi seyirler.

Elinize sağlık. Ben şuan ecotech gen 2 kullanıyorum.Aslında aqua reef düşünmüştüm fakat firmanın sadece üretim yapması, sosyal medya veya forumlardan gerekli desteği vermemesinden dolayı vazgeçtim.

Aqua reef için forumda onlarca cevapsız soru var. Firmanın bu işe bir çözüm bulması gerek.Yerli üretim olmasının avantajları kullanılamıyor ne yazık ki.

Hocam evet bu konuda eksik kalinmis ancak suan firma resim ve video cekimlerinde oldugunu bildirdi. Muhtemelen akillardaki tum soru isaretleri giderilecek. Zaten bende bir kullanici olarak bu konuda elimden geldigince destek olacagim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ürünler güzel gayet fakat aldıktan sonra tüm sorular cevapsız kalıyor ne yazıkki. Bilmeyenlerle alakalı da genel bir taslak ne yazıkki yok. Ürün geliştirmeden Ziyade öncelik musteri politikasına önem verilmesi gerekiyor. Nihayetinde 100 lerce satılan ürünler olmasına rağmen. Milyarlık ürünler kullanma kılavuzsuz, prospektuzsuz geliyor... Belkide 3 konu açıldı x lerle ilgili ama cevap Yok ne yazıkki :(  umarım yeni ürün tanıtmaktan Ziyade , kullanan insanlar icin bazı taslaklar , bazı gubcellemeler , x , Pro , yeni eski demeden insanların bu markayı iyi bilmesi icin uğraşırlar. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar