Keşfet

Aqua Reef Pro 4

tang2011

Yeni Üye
Ad Soyad
Önder Bozdoğan
Aqua Reef  Pro 4  Plus almayı düşünüyorum, dolardaki artışa bağlı olarak fiyatı ciddi arttı. Bu yüzden yanlış bir ışıklandırma seçmemek için bilgisi olanlardan yardım istiyorum.

Sorular: 

-Daha önceki modelleri (İlk modellerini) kullandım, ışık gücü açısından sıkıntı yoktu ama ayarlanan saat her gün 10dk. civarında kayıyordu, ayda bir çok ileri gittiği için ayarlamak zorunda kalıyordum. Üreticisi kullandıkları zamanlayıcı için  fiyat eder oranı nedeniyle daha kalitesiz kullandıklarını söylemişti. Aynı sorun yeni modellerde devam ediyor mu?

-Yazılımında sıkıntı olduğu web'de yaygın olarak konuşuluyor.   .      Deneyiminiz nedir?

-Cihazla ilgili sıkıntı yaşandığında karşınızda birini bulabiliyor musunuz?

-Fiyat eder oranı sizce nasıl?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Cihaz ile ilgili en ufak bir sıkıntıda gecenin bir yarısı bile size destek veriyorlar. 

Teknik destek anlamında mükemmel bir firma.

Örneğin ben Pro 4 ü kurcalarken ayarlarını alt üst ettim başka telefondan bağlanırken cihazı kitledim. 

Ürünü cumartesi gönderdim pazartesi tekrar kargolayıp bana geri gönderdiler.

Teknik destek ve muhatap bulmada malının arkasında Türkiye de böyle firmaların olduğunu bilmek çok güzel bir duygu.

Gerçekten bende merak ediyorum. Önceki serilerde birkaç problem olmuştu acaba giderildi mi ? Ürünü kullanan kişiler tanklarının fotoğraflarını atabilir mi ? Tecrübelerini yazabilir mi ? 

Esasında sorularımıza üretici buradan yanıt verebilir, tanıyan davet edebilir mi?

Bence en buyuk problem wifi kapanmaması.Benm tanka 3 adet lazım,birbirlerine kablo ile baglanamıyorlar yada kendi hafızaları vs yok yani bikere ayarlıyım wifi kapatayım da yok.Odamada ne oldgnu bilmedigm,kapatamadıgım 3 tane wifi dalgası yayan bi cihazla yıllarca yasamak istemiyorum.Kaldıki bu mesajı okuduktan sonra dahada isgillendim zamanlayıcısını ucuz takan uretici wifi vericisini nasıl takar.

????

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öğrenciyim yazın 1.5 ay çalışıp gözüm kapalı şekilde aldım. Pişman değilim canlıların kayan renkleri kendine geldi. t5'ten sonra ciddi verim aldım. Alıştırma modunun atlanmaması gerek başta. Gözünüz kapalı alabilirsiniz...

Bende aldım ürünü 2 3 gündür kullanıyorum hoşuma gitti renk dengeleri iyi görüntü güzel. Yosun problemi yok. Mercanların gelişimine birşey söylemem için çok erken

Güncelleme:

AquaReef Pro4 plus kullanmaya başladım: oldukça şık bir cihaz, dışta kullanılan malzeme çok kaliteli olamasa da  fiyat eder oranına göre tatminkar düzeylerde. Kontrolü android üzerinden yaptım, ilk başta sorun yaşasam da kısa bir telefon konuşması sonrasında programın mantığını anlayınca kolay. Cihazın programı hakkında daha kısa bir metin  veya renkli bir kılavuz kitapçık yararlı olabilir. Işık şiddeti güzel, hazır programlar da kabul edilebilir düzeyde . Kullanıcı sayısı artarsa  özelleşmiş programları da akvaristler paylaşır  diye düşünüyorum. Mercanların yanıtı iyi  ve renklenmesi bir hafta da değişti.   Tek sıkıntı, yazılımda  ay ışığını ayarlamak sadece 00:00'dan itibaren başlatabildim.  Alınır mı? Bence evet. Eşdeğer watt ayarında cihazlar iki katı fiyatta....Uzun dönem kulanım sonuçlarını da ayrıca paylaşırım. 

Bende Pro 4+ kullanıyorum. Bi kere ayarlarını bozdum Burak’ı aradım. Araç kullanmasına rağmen direksyonda tarif etti bana hallettik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güncelleme:
AquaReef Pro4 plus kullanmaya başladım: oldukça şık bir cihaz, dışta kullanılan malzeme çok kaliteli olamasa da  fiyat eder oranına göre tatminkar düzeylerde. Kontrolü android üzerinden yaptım, ilk başta sorun yaşasam da kısa bir telefon konuşması sonrasında programın mantığını anlayınca kolay. Cihazın programı hakkında daha kısa bir metin  veya renkli bir kılavuz kitapçık yararlı olabilir. Işık şiddeti güzel, hazır programlar da kabul edilebilir düzeyde . Kullanıcı sayısı artarsa  özelleşmiş programları da akvaristler paylaşır  diye düşünüyorum. Mercanların yanıtı iyi  ve renklenmesi bir hafta da değişti.   Tek sıkıntı, yazılımda  ay ışığını ayarlamak sadece 00:00'dan itibaren başlatabildim.  Alınır mı? Bence evet. Eşdeğer watt ayarında cihazlar iki katı fiyatta....Uzun dönem kulanım sonuçlarını da ayrıca paylaşırım. 
O ay ışığı ne işe yarıyor. By default bıraktım o şekilde ben

Burdan paylaşa

Bende Pro 4+ kullanıyorum. Bi kere ayarlarını bozdum Burak’ı aradım. Araç kullanmasına rağmen direksyonda tarif etti bana hallettik.

O ay ışığı ne işe yarıyor. By default bıraktım o şekilde ben

Burdan paylaşabilirmisiniz ayarlarınızı bize de çok yardımcı olur. 

Ay ışığı, hafif bir mavi ışıklandırma sağlıyor, mavi ya da royal blue seçebiliyorsunuz..

merhaba pro 4 kulananların yorumları nasıl acaba mercan gelişimi ve yosun sorunu varmı

merhaba pro 4 kulananların yorumları nasıl acaba mercan gelişimi ve yosun sorunu varmı
LPS Soft tankımda kullanıyorum beyaz %15 maviler %70 de 100cm ben memnunum. Daha yüksekte iken yosun sorunu yaşadım ama kısınca problemi çözdüm. Mercan gelişimi konusunda su değerlerim stabil olduğu için çok iyi zaten aşırı ışık isteyen mercanlar değil.

Oldukça memnunum, Montiporalarda büyüme çok iyi,  yosun sorunum votka-sirke girdiğim için ve kalk kullandığım için zaten yoktu, Pro4 ek bir sorun yaratmadı, tavsiye ederim...

Oldukça memnunum, Montiporalarda büyüme çok iyi,  yosun sorunum votka-sirke girdiğim için ve kalk kullandığım için zaten yoktu, Pro4 ek bir sorun yaratmadı, tavsiye ederim...
Oldschool takılıyorsunuz galiba Hocam ????

Yeni okul birazcık ticari firma bazlı, pahalı katkıları satmak daha kolay......Doların artışı durmayınca,  eski okul daha hesaplı...???? 

Burdan paylaşa

Burdan paylaşabilirmisiniz ayarlarınızı bize de çok yardımcı olur. 
Bende fazlası biraz yosun yaptı o yüzden kısıp kullanmaya devam ediyorum.

SPS olarak 3-5 parça fragim var. LPS Soft olarak da 5-6 mercanım var. 

Değerlerim şu şekilde ; 

Red 1, Amber 10, R.Blue 65, Blue 65, White 23, UV 15, Mint 10, Cyan 10, Violet 8

Fazlası bende cyano başlatıyor

Bende fazlası biraz yosun yaptı o yüzden kısıp kullanmaya devam ediyorum.

SPS olarak 3-5 parça fragim var. LPS Soft olarak da 5-6 mercanım var. 

Değerlerim şu şekilde ; 

Red 1, Amber 10, R.Blue 65, Blue 65, White 23, UV 15, Mint 10, Cyan 10, Violet 8

Fazlası bende cyano başlatıyor
Red 10 , Amber 5 , R.Blue 80 , Blue 70 , White 15 , Mint 5 , UV 20 , Cyan 10 , Violet 40 kullanıyorum bende

Konu görüntüleyen kullanıcılar