Keşfet

Aquabee 2000/1, Resun Wavemaker, Rio 14hf

coolnessofbogart

Yeni Üye
Ad Soyad
Zafer
Aşağıdaki ürünleri alıcıya ödeme kolaylığı olması için 1 TL'den gittigidiyor'dan listeledim.

Aquabee 2000/1 :

Resun Wavemaker:

Rio 14HF :

Özel mesajlara cevap vermede bir sıkıntı var. Sistem hata veriyor. Resun'a teklif verilmiş durumda. Bu yüzden hemen satın almak isteyen arkadaşlar kusura bakmasın. Aquabee çırpıcı pervaneli değildir.

ben tekklif verdim... AMa işin garip tarafı sende teklif vermişsin mal sahibi olarak. Sence bu Etik Birşey mi merak ediyorum? Satma fiyatın varsa söyle bilelim...

1876.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben tekklif verdim... AMa işin garip tarafı sende teklif vermişsin mal sahibi olarak. Sence bu Etik Birşey mi merak ediyorum? Satma fiyatın varsa söyle bilelim...
Pardon Arkadaştan Özür diliyorum. Ürün sahibi olarak nicki YAnlış görmüşüm... Kusura bakma dostum hayırlı satışlar...

1876.jpg

Nasıl yani? Ben nasıl teklif vermişim? :angry:

Kusura bakmayın ama hem söylediklerinİZ hem de söyleyiş biçiminİZle saçmalamışsınız.

murat bey sanırım karıştırdınız. en yüksek teklif veren benim.. sayfanın ortasında yazan isim . sağda yazan isimse ürünü satan yani zafer bey.

Üstte yanlış grdüğümü yaxzdım arkadaşlar. Saçmalışmış felan değilim. Özür diledim...

balıkesir-burhaniyeli olarak ayvalık lı hemşerime selam gönderiyorum ayrıca.

Üstte yanlış grdüğümü yaxzdım arkadaşlar. Saçmalışmış felan değilim. Özür diledim...

Ben de "saçmalamışsınız" kısmını geri alıyorum o vakit. Düzeltmeyi ben yazarken yapmışsınız. Yine de böyle bir üsluba gerek yok.

resuna kimse teklif vermemiş bana kalacak galiba hehehehehe

yazları gidiyorum , ailenin emeklileri hep oraya geri döndüler.

Bu üç üründeki son 5 saat. Güncel fiyatlar şöyle:

Rio: 33 TL

Aquabee: 86 TL

Resun: 76 TL

Zafer bey resun ve salifert kh testin ödemesi yapılmıştır bilginize :)

Gördüm :) . Malzemeler genelde çok ucuza gitti, alanlara hayırlı olsun...

valla bek ikisinede yüksek teklif yazdım ama teklif veren çıkmadı :(

Konu görüntüleyen kullanıcılar