Keşfet

Aquabee cove protein skimmer ı-200

medmania

Yeni Üye
Bu ürünü almayı düşünüyorum tank sump ile 300 litre olacak. Uygun mudur acaba? Birde 2 yerde buldum akvaryummarketi ile reaktörler diye iki sitede var. Daha önce bu dalda hiç alışverişim olmadı hangisinden almalıyım?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8c38dea79487679b21ed6fcb0b62b9f3.jpg

b12564e883f21bbeb3f56df80b3061b7.jpg

130-160-200 lüğü var. 200 lükle 160 arasında pek fiyat farkı yok. Hangisi uygundur?

Bu ürünü almayı düşünüyorum tank sump ile 300 litre olacak. Uygun mudur acaba? Birde 2 yerde buldum akvaryummarketi ile reaktörler diye iki sitede var. Daha önce bu dalda hiç alışverişim olmadı hangisinden almalıyım?

130-160-200 lüğü var. 200 lükle 160 arasında pek fiyat farkı yok. Hangisi uygundur?

Merhaba , 

Ürüne göstermiş olduğunuz ilgi icin teşekkür ederiz. Ürünler oldukça kaliteli olup Avrupa da ilk 3 Ps arasina girmekte.. 300 litre icin Cove is 130 veya Cove 160 serisi fazla fazla gelicektir.  Ürünü istediğiniz 2 siteden alabilirsiniz, sitelerin 2 Side güvenilir alışveriş sitesidir..

Bakınca, vertex Omega serisini anımsattı...

fiyat da herhalde yakın...

gerçi vertex Omega ithal edilse ne kadar olur bilmiyorum...

iki model arasında tercih yapacaksanız, 300 lt tank için,

700 lt hava emen ps yeterli... Yani sanırım 160 modeli 700lt hava çekiyor görünüyor...

ben çok balık yükleyeceğim , mercanlarım da sps olacak diyorsanız büyük olan...

tabi bir de büyükteki motor mu? Küçükteki motor mu daha sessiz acaba?

Tüm motorlar kapasitesi ne kadar büyük olsa'da sessizlik konusun'da çok özen göstermişler.. Tüm psleri sessiz ev ortamında denedik..Hepsi başarılı ..

Bakınca, vertex Omega serisini anımsattı...
fiyat da herhalde yakın...
gerçi vertex Omega ithal edilse ne kadar olur bilmiyorum...
iki model arasında tercih yapacaksanız, 300 lt tank için,
700 lt hava emen ps yeterli... Yani sanırım 160 modeli 700lt hava çekiyor görünüyor...
ben çok balık yükleyeceğim , mercanlarım da sps olacak diyorsanız büyük olan...
tabi bir de büyükteki motor mu? Küçükteki motor mu daha sessiz acaba?

Açıkçası I-200 ileride tankı büyütürsem de canlı yükünü artırır veya fazla yemleme yaparsam da(forumlardan anladığım kadarıyla) daha cazip geliyor. Ama fazla gelir de faydalı şeyler de gider mi? Gerçi katkıları süzmüyor galiba PS? kararsız kaldım açıkçası.

Merhaba, 

200 modeli ilerisi için uygun olur.

Aquabee Cove I-200 tam bir fiyat / performans ürünüdür.

ps büyüdükçe katkı süzmez daha doğrusu hiç bir ps katkı süzmez.

Konu görüntüleyen kullanıcılar