Keşfet

Aquabee Up 2000

umut

Yeni Üye
Ad Soyad
umut diren üstündağ
arızası olmayan temiz aquabee up 2000 arıyorum

güncel

güncel

güncel

Umut Aquabee Up 2000 lerin fabrikadan kaynaklanan hatalı ürün olarak değerlendirilmiş piyasadan kaldırıyorlar..

haberin olsun...

uyarı için teşekkür ederim ne gibi bir hatası varmış ögrenebılırmıyım ?

Umut Aquabee Up 2000 lerin fabrikadan kaynaklanan hatalı ürün olarak değerlendirilmiş piyasadan kaldırıyorlar..

haberin olsun...
bunu nerden duydunuz acaba?

bende 2000 ve 3000 var gayet iyiler...

sikayet edenide duymadık :mellow:

Olayın özü esasında şöyle galiba, ülkemize gelen bir seride problem varmış. Kutusunda belirtilen yüksekliğe su basarken verilen değerler tutmuyormuş. Su debisi çok düşük kalıyormuş belli bir yükseklikte. Bu sebepden 2000 yerine 2000/1 alın diyorlar. Ancak 2000/1 daha çok elektrik tüketiyor. Bence Hydor veya Eheim alın Aquabee 2000 yerine.

Olayın özü esasında şöyle galiba, ülkemize gelen bir seride problem varmış. Kutusunda belirtilen yüksekliğe su basarken verilen değerler tutmuyormuş. Su debisi çok düşük kalıyormuş belli bir yükseklikte. Bu sebepden 2000 yerine 2000/1 alın diyorlar. Ancak 2000/1 daha çok elektrik tüketiyor. Bence Hydor veya Eheim alın Aquabee 2000 yerine.
bende aquabee 2000/1 ve 3000 var sorun yok herhalde :eek:)

aslında eheim almak ısterım unıversal serısınden ama fıyatlar turkıyede bıraz yuksek

Umut bey ben cuma günü aldım aquabee up 2000 motorumu(performansı çok iyi buarada).Petmarket aracılığı ile garanti karta da 6 taksit imkanı da var.Sorun çıkaran seri 2000/1 serisi olduğu söylendi petmarketten hatta ellerindekileri de stoktan çektiler ben de 2000/1 almak istemiştim.Sağolsun ergün bey benim için geri iade edilmek üzere ayırılan 2000/1 motorları tek tek kontrol etmesine rağmen hiç sağlam çıkmadı.Haberiniz ola,Saygılar...

ilginiz için teşekkür ederim eger sorun 2000/1 deyse alıyım ben up 2000

+10

Konu görüntüleyen kullanıcılar