Keşfet

Aquabee Up3000 Kafa Motoru( Sıfır)

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
http://

http://

Yeni nesil Jebao DC kafa motorlarını kullanmayı merak ettiğim için yine sıfır aldığım bir cihazı kullanmadan zararına satıyorum :) Ve bu huyuma kararsızlık sendromu adını koydum galiba bir tek bende var bu.

Aqubee up3000 sump kafa motoru

*Güç               :40w

*Max.su basış yüksekliği:240 cm

*Boyutlar:14*14*7 cm

*Akvaryumlarda sirkülasyonu sağlamak için üretilmiş kaliteli Alman malı kafa motorudur.

*Düşük enerji tüketimi, yüksek performans sunar

Fiyat 220 liradır ( ücretsiz kargoyla heryere veya ortak noktada elden teslim edebilirim)

İletişim:05449088469 ve ö.m ( Konum: Bayrampaşa_Kocatepe mah. Forum İstanbul yakınlarıdır)

Güncel, sanalpazar.com dan pesin fiyatna taksitli satis ilani acabilirim.

Bu sendeki kotu huya sahip birini daha taniyorum ben ;)

Şimdi şaşırdım işte Uğur abi kim o mübarek kardeşim  :) suç ortağı bulmuş gibi hissettim kendimi gerçekten ayrıca sevindim demekki bu tedavisi olmayan hastalık birtek bende mevcut değil ayrıca sende Doktor sun ama hiç yardımcı olmuyorsun hani derdime çare yahu :grr:  ne yapmalıyım devam etmelimiyim etmemelimiyim, yada bu hobiyi yapmalımıyım yapmamalımıyım ne dersin Uğur abi iyileşicekmiyim X(

Aha, bu sizin 3. ürün etti son 3-5 ayda benim saydığım :) Akvaryumu kurup canlı aldığınızda beğenmediklerinize talibim (sadece güzel olanlara tabii :)

Eser abi sonunda bu baskilamalara dayanamayp bu hobiyi birakcam durum onu gösteriyo :) cok ciddi anlamda git geller yasiyorum ekipmanlarla ilgili bendeki controller ne vortechte ne tunzede var :)

Kadir' ciğim boşver yapma bu hobi hep böyle masraf, sinir-stres. Sende sıfır ne PS var şimdi inan takip edemedim son dönemlerdeki hızını, onu bana satsana bedava fiyata :)

Şaka yapıyorum, Aquabee 3000 gerçekten güzel motor, ben şuan kullanıyorum. Bence boşver böyle al satları ve başla bir an önce hobine artık elinde en son ne malzeme varsa.

Vertex Alpha 170 var onuda satarm yaknda yakndr yani :) bende pimpiriklilik var fazlasyla bisey gözüme battmi altndanda olsa kullanamiyorum Eser abi.

Satma bence süper PS. Sıfır mı aldın, nesini beğenmedin ki?

Sifir aldm , bi ara diger foruma girersen musait oldugunda orada konuyu uzunca anlattm :) konunun basligi vortech dalga motorlarının sorunları gibi birseydi yanls hatrlamyorsam

Owww, bayağı dedikodulu bir başlık olmuş diğer forumdaki :)

Sen bilirsin, tabii her şeyi sen yaşamışsın ama Azmi bu hobide sponsorlar arasında en okumuş, en akıllı ve kibar olup en kaliteli ürünleri satanlardan bir tanesi bence. Tabii ki ben karışamam aranızdaki ilişkiye ama üründen memnun değilsen geri ver, hemen alırlar onlar. Hatta senden ricam lütfen bir tane BK Mini 180 alır mısın onlardan son seri olanlardan; sonra memnun kalmayıp bana satar mısın :)

Şaka bir yana, boşver be Kadir' ciğim, anladığım kadarıyla sen illa ki en iyisi, en çiziksizi, en sessizi, en mükemmeli olsun istiyorsun ama öyle de hobiye başlayamıyorsun ki. Bir yerden başla bence, boşver birazcık da her şey çok mükemmel olmasın? Akvaryum vardı sende bir tane satılık, onu mu kuracaksın şimdi? Bak ben sana haddim olmayarak tarif vereyim, al aşağıdaki malzemeleri, koy suyunu içine hemen başla işe:

PS zaten sende var Vertex 170

Kafa motoru zaten var Aquabee 3000

Dalga motoru: 1 x Jebao WP-40 + 1 x Hydor Koralia 3

Aydınlatma: Ledci Erkan' dan 4 x veya 6 x 39watt T5 armatür

Tuz-kum: CoralX (ilave 2 marka daha tuz alıp her hafta biriyle su değiştirmeni tavsiye ederim, Reef Crystals ve Red Sea Coral Pro kullanıyorum ben)

Kaya: Caribsea kaya 2 kutu tavsiye ederim

Al bunları yap kurulumunu 3-5 gün içinde. Birazcık su çevir bas Prodibio bakteriyi, 1 hafta sonra da doldur doldurabildiğin kadar canlıyı. Arkadaşım akvaryumu kur artık da geç karşısına bir çay mı kahve mi, sigara bira mı şarap mı iç bir şeyler, boşver bu kararsız al-sat işlerini...

Tamamen haddim olmayarak arkadaş tavsiyesi şeklinde yazdım, umarım kızmazsın bana. İnşallah istediğin her şeye ulaşırsın.

Selamlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
ekipmana bu kadar kafayı takmayın, pellet reatörünün çıkışını ps emişe verdinmi suyunda kayanda nitrat yapıyorsa döngünde kırık çıkık yoksa bitti. küçük şeylere takılmayın, bu pelletler gerçekten devrim gibi birşey.

Eser ve Cihan abi olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim önümüzdeki perşembe tank gelince günlük açıcam o zaman da bu tatlı tavsiyelerinizin tekrarını istiyicem bubble king mini 180 ne gelince boru gibi kasası var Eser abi güzel yapamamışlar ben beğenmedim :) Boşver Ati yada Atb den şaşmamak lazım ;)

Bu arada kafa motoru güncel tank gelene kadar geldikten sonra satış iptal edilecektir son fiyat 200 lira orta nokta veya tarafımdan(ücret) kargo yapılabilir.

alman malı diğerlerinden daha iyidir.kullanmanızı tavsiye eerim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar